VENČALE SE DVE VRELE MISICE: Njihova objava ŠOKIRALA sve, a evo kako je PLANULA LJUBAV između njih! (VIDEO)
Foto: Instagram/marianajvarela

BOMBASTIČNA VEST

VENČALE SE DVE VRELE MISICE: Njihova objava ŠOKIRALA sve, a evo kako je PLANULA LJUBAV između njih! (VIDEO)

Pop kultura -

Venčale su se Marijana Varela i Fabiola Valentín, misice Argentine i Portorika.

Vest je Marijana otkrila na Instagramu uz niz fotografija, a njihovo venčanje je opisala kao poseban dan. Prema njenoj objavi, devojke su se venčale 28. oktobra. Istu objavu je na svom Instagram profilu podelila i Fabiola.

Devojke su se upoznale na međunarodnom izboru lepote Miss Grand International 2020. godine, ali su svoju vezu držale u tajnosti, piše Hola. U objavi koju su podelile na Instagramu pokazale su trenutke snimljene tokom veze, uključujući zajednička putovanja, dan svoje veridbe, prstenje...

Mnogi pratioci su im čestitali u komentarima, a između ostalih, čestitke je devojkama uputila i Abena Akuaba - manekenka krunisana titulom Queen Beauty Universe 2016. i Miss Grand International 2020.

Inače, Marijana Varela predstavljala je Argentinu na izboru za Miss Universe 2019. godine i zauzela je mesto među top 10 na izboru za Miss Grand International 2020. Kao manekenka radila je s brojnim agencijama i bila model za razne kampanje. Fabiola je titulu Miss Portorika osvojila 2020. godine.

(Kurir.rs)

Bonus video:

12:56

Misica Anja Radić o izboru za mis i srpskoj kulturi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track