LEP KAO BOG, A OVAKVE ŽENE GA UŽASAVAJU! Ispričao iskustvo sa dejta: Devojka rekla svega PAR REČI, a on je ISTOG TRENUTKA POBEGAO!
Foto: Printscreen

PRIZNAO JE SVE

LEP KAO BOG, A OVAKVE ŽENE GA UŽASAVAJU! Ispričao iskustvo sa dejta: Devojka rekla svega PAR REČI, a on je ISTOG TRENUTKA POBEGAO!

Pop kultura -

Renan Pačeko je glumac koji je iz Francuske došao u Ameriku, kako bi tamo izgradio svoju filmsku karijeru.

On je prelep, ima dugu kosu, oštru vilicu, a brada i brokovi su deo njegovog imidža, te ne čudi da je na društvenim mrežama prava senzacija, posebno ako se uzme u obzir da voli da podeli zanimljive videe.

Renan Pačeko
foto: Printscreen

Nedavno je podelio svoje utiske sa prvog sastanka sa Amerikankom po imenu Kimberli - a kako se njemu činilo nimalo privlačno ime za jednu ženu, ali šta je tu je. Odlučio je da je izvede u otmeni restoran, gde bi mogli da na miru jedu i ćaskaju, ali se brzo i pokajao:

- Stigli smo u restoran. Zuzeli mesto i uzeli meni nakon čega me je ona pogledala u oči i rekla da ne jede gluten - započeo je on priču u videu, a zatim nastavio.

- Ne jedeš gluten, kako ne možeš da jedeš gluten? Gluten je moj život, Kimberli. Gluten je kroasan i baget. Kako ne možeš da ga jedeš - ispričao je njegovu konverzaciju iz resorana. A da stvar bude još gora, nakon što je konobaru naručio vino, Kimberli mu je rekla da nije ljubitelj alkohola i da ga uopšte ne pije.

@iamrenanpacheco

François went on his first American date! It didn’t go as planned…

♬ France Accordion Swing - MIZUSATO Masaki

- Kako možeš da ne piješ alkohol u svom životu, Kimberli? Alkohol je uživanje - odgovorio joj je on,a zatim objasnio da više ne može da ostane sa njom.

- Žao mi je, ali ne mogu da budem u vezi sa osobom koja ne jede gluten i ne pije vino - rekao joj je glumac na kraju, a zatim da je napustio restoran i to bez pozdrava.

Komentari ljudi koji su usledili ispod njegovog snimka bili su uglavnom šaljivi i punipdorške, dok je jedan napisao kako ga svaki Evropljanin razume u potpunosti.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:28

ĐORĐE STOJKOVIĆ ŠOKIRAO, ZBOG OVE DVE STVARI GA ŽENA ZAVOLELA! Glumac priredio nezaboravnu zabavu na Kurir televiziji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track