TEK ŠTO SE RAZVELA, A SVET SE KLADI KO ĆE DA JE SMUVA PRVI! Biraju pravog muškarca za VRELU MANEKENKU, a TRAMP ima najmanje šanse!
Foto: IWC/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Da li je moguće?

TEK ŠTO SE RAZVELA, A SVET SE KLADI KO ĆE DA JE SMUVA PRVI! Biraju pravog muškarca za VRELU MANEKENKU, a TRAMP ima najmanje šanse!

Pop kultura -

Prošla su samo nekoliko dana otkako su se razveli Žizel Bindšen i Tom Brejdi, a već su počele prognoze ko bi to mogao da osvoji slavnu Brazilku.

Ovo je pokrenulo, prvo bezbroj komentara, a zatim i u velikoj meri bizarno klađenj, koje je iznedrilo više imena na koja se tipuje. Tako se prema BetOnline, najveće šanse da zadobIje naklonost Žizel Bindšen daju komičaru Pitu Dejvidsonu, koji je nedavno raskinuo vezu sa Kim Kardašijan.

Žizel Bindšen
foto: Xavier Collin/Image Press Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Velike šanse imaju i Džejson Momoa (koji je pritom oženjen Lisom Bonet što se izgleda zaboravilo), pa Leonardo Dikaprio, sa kojim je već bila, Džon Majer, Kris Evans i Bredli Kuper.

Jasno je da su prognoze, imajući pre svega u vidu Momou, rezultat želja fanova brazilske manekenke, a ne realnih šansi, ali jedan podatak je baš zanimljiv, najmanje izgleda u ovom klađenju ima Donald Tramp.

Na listi i to pri dnu spisak našao se Rob Gronovski, najbolji prijatelj i bivši saigrač Toma Brejdija.

Žizel Bindšen
foto: MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia

Klađenje samo po sebi može se smatrati i uvredljivim za Žizel, a birala se i nova partnerka za Brejdija. Prednjače Tejlor Svift, Adrijana Lima i Kim Kardašijan.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:18

Sprska manekenka Nada Dimitrijević završila u imigracionom centru na Tajlandu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track