PEVAČICA (76) ŠETA 4 DECENIJE MLAĐEG DEČKA?! Držali se za ruke dok su išli na večeru, isplivale FOTKE, a komentari samo pljušte!
Foto: Profimedia

ultimativna carica

PEVAČICA (76) ŠETA 4 DECENIJE MLAĐEG DEČKA?! Držali se za ruke dok su išli na večeru, isplivale FOTKE, a komentari samo pljušte!

Pop kultura -

Legenadarna pevačica Šer (76) je izazvala brojne komentare kada je uhvaćena da se drži za ruke sa bivšim dečkom Amber Rouz, Aleksanderom "AE" Edvardsom.

Šer je fotografisana dok se držala za ruke sa muzičkim producentom koji ima 36 godina, a išli su na večeru u poznati restoran koji okuplja bogate i slavne iz Holivuda.

Šer
foto: Profimedia

U jednom trenutku, AE je višen kako nežno i delikatno ljubi ruku Šer i to dok su bili u kolima. Takođe, delovao je posebno pažljivo dok joj je pričao da pazi kuda staje, pogotovo zbog ivičnjaka.

Šer
foto: Profimedia

Muzička ikona nosila je potpuno crni komplet koji se sastojao od širokih pantalona, topa sa kaišem, dugog, lepršavog kaputa i čizama.

U slobodnoj ruci je nosila svetlucavi crni ranac sa šljokicama dok je drugom rukom držala producenta. Činilo se da je AE uskladio svoju odeću sa Šer izgledajući elegantno u crnoj kožnoj košulji na dugmad i pantalonamaiskombinovanim sa crnim kaputom.

Šer
foto: Profimedia

Oni su se sastali se sa reperom Tajgom na večeri i to samo nekoliko dana nakon što je ufotkan u Malibu vili čija je vlasnica Šer, a kada su strani mediji tražili Šer i njenim predstavnicima o ovoj veti, niko nije imao komentar, pa se može reći da se o njihovoj vezi samo šuška, mada po slikama bi se moglo reći nešto sasvim drugo.

Komentari su se nizali i bilo je raznih, do onih što podržavaju, do ljudi koji su pisali da Šer ima više plastike od svih Kardašijana zajedno.

1 / 6 Foto: Profimedia

Muzički producent inače ima dete sa starletom Amber Rouz, sina Sleša (3), ali su se rastali kada je uhvaćen u prevari.

Šer
foto: Profimedia

Šer je bila u braku sa Sonijem Bonom (1964 - 1975) i Gregom Almanom (1975 - 1979) i ima dvoje dece. Čez je transrodni sin kog je dobila sa Sonijem, a Ilajdžu je dobila sa Almanom. Zabavljala sa Tomom Kruzom, Valom Kilmerom..., a njena poznata izjava je i ova: "Muškarci nisu potreba, oni su luksuz", a kada joj je majka rekla da će jednog dana naći i udati se za bogatog muškarca, Šer joj je odgovorila:" Majka, ja sam bogati muškarac!"

(Kurir.rs/A.Miletić)

Bonus video:

02:07

HRABRA I ODVAŽNA, NAKON SMRTI OCA URADILA JE OVO! Glumica Suzana Petričevic sa suzama u očima se oprostila od jednog dela sebe

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track