MILIJARDER MALTRETIRA KUĆNE POMOĆNICE: Progovorila žena koja je prošla TORTURU! Od ovog UŽASA zaradile INFEKCIJU! Gnusni detalji
Foto: Profimedia

NEDOSTOJNO ČOVEKA

MILIJARDER MALTRETIRA KUĆNE POMOĆNICE: Progovorila žena koja je prošla TORTURU! Od ovog UŽASA zaradile INFEKCIJU! Gnusni detalji

Pop kultura -

Bivša kućna pomoćnica Džefa Bezosa, osnivača Amazona, tvrdi da su ona i ostali zaposleni bili prisiljeni da rade u nesigurnim i nehigijenskim uslovima, zbog čega je podnela i tužbu protiv milijardera.

U pomenutoj tužbi je navedeno da su morali da se penju kroz prozor perionice veša da bi pristupili kupatilu, prenosi "Sky News". Mercedes Veda u Sijetlu je ove nedelje podnela tužbu protiv Bezosa i dve firme koje upravljaju njegovom imovinom.

Džef Bezos
foto: Profimedia

Bezos je spremačicu zaposlio 2019. godine, a u tužbi je navela da su od nje zahtevali da radi dok je porodica tu, ali da je niko ne vidi. Neke od njenih smena trajale su čak četrnaest sati bez pauze, a tokom tog vremena, kupatila za spremačice nisu bila dostupna, navodi se u tužbi. Kad je porodica Bezos bila kod kuće, spremačicama je bilo dopušteno da uđu u kuću samo kako bi pospremile.

Nisu smele da koriste vrata perionice veša za direktan pristup kupatilu jer je taj put vodio kroz rezidenciju. Kako bi izbegle probleme, ponekad su se penjale kroz prozor perionice veša koji je vodio u prostoriju s instalacijama i cevima. Iz nje se stepenicama moglo pristupiti kupatilu. Tako su živele oko 18 meseci, tvrdi Veda.

Džef Bezos
foto: Profimedia / AHMET SEL/SIPA

Zbog nedostatka lako dostupnih kupatila, ona i druge spremačice provodile su veliki deo dana bez korišćenja toaleta zbog čega su imale česte infekcije mokraćnog sistema, što je takođe navedeno u tužbi.

(Kurir.rs/ Sky News)

Bonus video:

00:32

KUĆNA POMOĆNICA LEPE BRENE PONOVO NASMEJALA SVE! Postala pravi hit na Internetu, a evo šta je sada poručila! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track