ONA IMA 78, ON 36 GODINA, A CVRKUĆU KAO TINEJDŽERI: Pevačica šeta frajera koji može UNUK da joj bude i ne skida osmeh s lica!
Foto: TPG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

UŽIVAJU

ONA IMA 78, ON 36 GODINA, A CVRKUĆU KAO TINEJDŽERI: Pevačica šeta frajera koji može UNUK da joj bude i ne skida osmeh s lica!

Pop kultura -

Legendarna pevačica Šer našla se ovih dana u centru pažnje nakon što se pročulo da ljubi 42 godine mlađeg muzičkog producenta Aleksandra Edvardsa, a glasine o romansi su dodatno podstakle glasine o romansi nakon što su viđeni kako se nežno drže za ruke.

78-godišnja Šer i 36-godišnji Aleksandar snimljeni su zajedno, a društvo im je kratko u izlasku pravio i njegov prijatelj, reper Tajga. Par je nasmejano šetao ulicom punim prolaznika i paparaca i čini se da im nije previše smetala pažnja koju su izazvali kada su ih ugledali.

Šer
foto: Profimedia

Šer koja može da se pohvali i mladolikim izgledom, za izlazak je odabrala crnu kombinaciju, pantalone i korset koji je naglasio njen dekolte, a preko kog je nabacila kratku jaknicu.

Aleksandar je poznat po vezi s manekenkom Amber Rouz, s kojom je raskinuo pre godinu dana, nakon što ga je ona optužila da ju je varao s 12 žena, što je on i sam na kraju priznao. Dve zvezde imaju trogodišnjeg sina Sleša.

Šer
foto: Profimedia

Šer iza sebe ima dva braka, od 1964. do 1975. bila je udata za Sonija Bona, s kojim ima sina Čejza Bona, a od 1975. godine do 1979. godine suprug joj je bio muzičar Greg Olman, s kojim ima sina Elijaha Blua Omana, a bila je i u strastvenoj vezi s glumcem Valom Kilmerom, koja je potrajala desetak godina, a na kraju su ostali dobri prijatelji.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:14

POZNATA PEVAČICA NA TEŠKIM MUKAMA! Jedva uspela da presvuče pelene bebi, upala u NEVIĐENU PANIKU i TOTALNO SE IZBEZUMILA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track