BRED PIT OTKRIO KOJA JE NAJLEPŠA GLUMICA IKAD, A IZBOR ŠOKIRAO SVE: Na prvom mestu nije nijedna njegova BIVŠA ŽENA, već ova DAMA
Foto: EPA/EFE/Chris Pizzello / POOL

ŠOK!

BRED PIT OTKRIO KOJA JE NAJLEPŠA GLUMICA IKAD, A IZBOR ŠOKIRAO SVE: Na prvom mestu nije nijedna njegova BIVŠA ŽENA, već ova DAMA

Pop kultura -

Jedan od najpopularnijih glumaca današnjice Bred Pit rešio je da se posveti i drugim svojim strastima, te je u Finskoj otvorio prvu izložbu svojih skulptura, dok u Francuskoj proizvodi ekskluzivno penušavo vino i pokrenuo je muzički studio u Francuskoj, a čak je i pokrenuo kozmetičku liniju.

Ipak, iako je najavio svojevrsnu glumačku penziju ostaje u svetu filma, kroz svoju produkcijsku kuću Plan B. Umetnik širokog spektra interesa i dalje je neupitni autoritet za glumu, režiju i film uopšteno, a njegove preporuke uvek su "tražena roba".

Bred Pit
foto: Profimedia

Još kao mladi glumac odgovarao je na pitanja poput - ko su mu najdraži muzičari ili glumci, i tako je već mnogo puta rekao ko su mu muški uzori, a sada je otkrio koju damu smatra najlepšom glumicom.

Za Breda Pita glumica Dajana Vist je dokazala da je moguće biti lep bez da te kritičari i obožavatelji etiketiraju kao se*s simbol.

Dajana Vist
foto: Martin Sloan / Avalon / Profimedia

- Najveći glumci nisu oni koje biste nazvali lepim i se*s simbolima. Reći ću vam ko mi je najdraža glumica: Dajana Vist. Za nju nikad ne biste rekli da je se*s simbol. Dajana Vist je, za mene, najlepša žena na ekranu - zaključio je Pit.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:10

Životna ispovest Feđe Štukana: Anđelina Džoli i Bred Pit su mi dali ideju da sve stavim na papir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track