MARATONSKI SASTANAK ŠAKIRE I PIKEA TRAJAO 12 SATI: Bivši par postigao dogovor o STARATELJSTVU! Evo s kim će živeti njihovi sinovi!
Foto: EPA/Carlos Durn Arajo, EPA/Ciro Fusco

OGLASILI SE SAOPŠTENJEM

MARATONSKI SASTANAK ŠAKIRE I PIKEA TRAJAO 12 SATI: Bivši par postigao dogovor o STARATELJSTVU! Evo s kim će živeti njihovi sinovi!

Pop kultura -

Otkako je u javnost procurila vest da je došao kraj 12-godišnje ljubavne veze između Žerara Pikea i Šakire, koji imaju dvojicu sinova - Milana i Sašu, popularni fudbaler i pevačica nikako nisu mogli da pronađu zajednički jezik oko starateljstva.

Pike je želeo da deca ostanu da žive u Barseloni, dok je Šakira želela da ih odvede u Majami. I tako je usledio niz sastanaka na kojima su pokušavali da dođu do rešenja. Četiri su bila bezuspešna, ali onaj peti urodio je plodom. Sastanak je održan u ponedeljak, a trajao je maratonskih 12 sati.

Šakira
foto: Profimedia

El Periodico navodi da je Pike popustio, pa će Milan i Saša od početka 2023. godine živeti sa Šakirom u Majamiju. Prethodno će Božić provesti u Barseloni s ocem, a Pike će moći da ih posećuje na Floridi kad god poželi. Nakon sastanka na kojem je postignut dogovor, njihovi advokati su izašli pred medije i rekli: "Gotovo je, postignut je dogovor."

"Želimo da objavimo da smo potpisali dogovor koji garantuje dobrobit naše dece, te će biti verifikovan na sudu. Naš jedini cilj je da pružimo deci maksimalnu sigurnost i molimo da se poštuje naša privatnost. Cenimo interesovanje koje je pokazano i nadamo se da će naša deca moći da nastave svoje živote s potrebnom privatnošću u mirnom i sigurnom okruženju", stoji u saopštenju Pikea i Šakire.

Podsetimo, Pike i Šakira objavili su da se rastaju ranije ove godine. Ubrzo nakon toga, Pike je uočen s Klarom Čijaom, svojom novom devojkom, zaposlenom u njegovoj producentskoj kući. Iako o vezi nije govorio za medije, njih dvoje su više puta viđeni zajedno.

Šakira je nedavno progovorila o razlazu s Pikeom i taj trenutak nazvala jednim od najmračnijih u svom životu, ali ne samo zbog razvoda, već i narušenog zdravlja njenog oca.

(Kurir.rs/ Index.hr)

Bonus video:

00:04

TANJA SAVIĆ SLAVI 36. ROĐENDAN: Prošla kroz porodični PAKAO, dobila starateljstvo, a sad se SAMO SMEJE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track