NJEGOVA SMRT NIJE BILA NAMERNA! Porodica tvrdi: Trebalo je da krene na REHABILITACIJU, želeo je da provede vreme sa sinom!
Foto: Profimedia

imao je čemu da se raduje

NJEGOVA SMRT NIJE BILA NAMERNA! Porodica tvrdi: Trebalo je da krene na REHABILITACIJU, želeo je da provede vreme sa sinom!

Pop kultura -

Aron Karter, pronađen je mrtav 05. novembra u kupatilu svog doma, a trenutno se čekaju rezultati obdukcije koji bi pokazali šta je tačan uzrok njegove smrti.

Mladi muzičar i rođeni brat pevača benda "Bekstirt bojs", preminuo je u 34. godini, a iza sebe je ostavio verenicu Melani i jednogodišnjeg sina Princa.

Aron Karter
foto: Profimedia

Kako izvori bliski porodici Arona Kartera ističe, muzičar je imao mnogo čemu da se raduje i ističu da su on i njegova verenica Melani Martin, u poslednje vreme zaist bili u dobrim odnosima.

Planirao je da božićne praznike provede sa porodicom, takođe je zakazao sastanke sa savetnikom i socijalnim radnikom, kako bi dao sebi šansu da postane bolji roditelj i bude više uključen u odrastanje svog sina.

Kako se navodi, verenica ga je prijavila na rehabilitaciju, a seansu je trebao da ima dan pre nego što je pronađen mrtav u svom domu. Pristao je da učestvuje u programu, kako bi povratio poverenje Melani i povratio zajedničko starateljstvo nad sinom.

Aron Karter
foto: Profimedia

Aron je u petak uveče trebao da ima onlajn seansu, ali se nije oglasio. Kada su iz centra pozvali Melani, da joj kažu da se nije javio, ona im je saopštila tragične vesti.

- Imajte na umu da je Aron propustio taj sastanak, jer je već u to vreme bio mrtav - rekla je verenica pokojnog pevača.

- Trenutno je zaista loš trenutak, da razmišljamo o tome koji je uzrok. Uznemireni smo, a naše misli i molitve upućene su njegovoj porodici - rekao je PR pokojnog pevača medijima i dodao.

(Kurir.rs/Magazin.novosti)

Bonus video:

02:00

IVAN GAVRILOVIĆ ZA KURIR TV OTKRIO: Džej je najviše zadirkivao Kebu da je beli ciganin! Evo koji pevač se NAJVIŠE PLAŠIO AVIONA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track