ZVEZDA BETMENA SLETELA JE U SRBIJU: Niko ne zna koji je razlog posete GLUMCA, a sumnja se da je GLAVNI KRIVAC ovaj poznati SRBIN!
Foto: Damir Dervišagić

svi su čuli za njega

ZVEZDA BETMENA SLETELA JE U SRBIJU: Niko ne zna koji je razlog posete GLUMCA, a sumnja se da je GLAVNI KRIVAC ovaj poznati SRBIN!

Pop kultura -

Britanski glumac Tamer Hasan večeras je sleteo u Beograd sa svojim prijateljem Goranom Dželatovićem Ajkulom poznatim srpskim telohraniteljem.

Iako nije poznat razlog dolaska glumca u Beograd, sumnja se da je za sve kriv film koji se najavljivao prošlog meseca o ovom telohranitelju.

1 / 20 Foto: Damir Dervišagić

Za Gorana Dželatovića Ajkulu mnogi znaju da je srpski telohranitelj, koji je čuvao najpoznatije ličnosti svetskog džet seta - kao što su Madona, pric Hari, 50 sent i brojne druge.

Goran Ajkula, Goran Dželatović Ajkula
foto: Damir Dervišagić

Sada bi prema navodima medija o njemu mogao da se snimi film, u kome bi njegovog najbljeg prijatelja glumio upravo Tamer Hasan, a još uvek se ne zna kojoj glumačkoj legendi bi pripala glavna uloga.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:28

GLUMAC MORA NA STROGU DIJETU ZBOG ULOGE On je dobar prijatelj Svetozara Cvetkovića koji otrkiva: JEDNOM ZAMALO DA SE POTUČEMO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track