KARDAŠIJANI NEKA SE PRIPREME JER POČINJE RIJALITI PORODICE STALONE: Čuveni Rambo najavlju spektakl i sprema vam NEVIĐENU zabavu!
Foto: Steve Sands/NewYorkNewswire/Bauer-Griffin / Shutterstock Editorial / Profimedia

izgleda odlično

KARDAŠIJANI NEKA SE PRIPREME JER POČINJE RIJALITI PORODICE STALONE: Čuveni Rambo najavlju spektakl i sprema vam NEVIĐENU zabavu!

Pop kultura -

Kreće uskoro rijaliti šou porodice Silvestera Stalonea, a na sinoćnoj premijeri "Tulsa King" čuveni glumac je izjavio da će ta emisija biti bombastična.

Stalone je na premijeri bio sa suprugom Dženifer Flavin i njihovim ćerkama Sistin i Sofijom (par ima i ćerku Skarlet). Poznate naslednice pokazale su koliko imaju stila, a mama je oduševila odevnom kombinacijom.

Silvester Stalone
foto: Profimedia

- Ljudi će se šokirati - rekao je o novom rijaliti projektu u intervjuu za "Extra".

Dodao je da se predomišljao da li učestvuje u jednom takvom šouu, ali je napomenuo:

- Zašto ne sada, nego kada odete u penziju ili budete pri kraju?

Poručio je da će rijaliti biti poput pravog filma kao i da je prihvatio ponudu za učešće u tom formatu zbog svoje porodice. Kako je istakao, on je sve već osvojio, ostvario snove, postigao sve, sada je "njihovo vreme".

Silvester Stalone
foto: Steve Sands/NewYorkNewswire/Bauer-Griffin / Shutterstock Editorial / Profimedia

Čuveni Rambo je vest o rijalitiju objavio na Instagram profilu svog brata. Producent programa biće Banim Mari koji je radio i na emisiji "U korak sa Kardašijanima".

Pre samo nekoliko meseci glumac i njegova supruga odustali su od razvoda. Od predaje papira do odustajanja od te odluke bilo je prošlo samo nekoliko dana pa neki sumnjaju da se radilo o marketinškom triku kao najavi nadolazećeg rijalitija.

(Kurir.rs/Ženablic)

Bonus video:

01:07

AKO ME VRATE U RIJALITI BIO BIH MUŠKA MILJANA KULIĆ! Golubović: Imam 3. stepen insomnije, MALTRETIRAO BIH UROŠA ĆERTIĆA 24 SATA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track