BRATE NISAM MRTVA! Britni Spirs oštro reagovala na ideju o BIOGRAFSKOM FILMU: Ima poruku za roditelje koji su je DRŽALI ZAKLJUČANU
Foto: Printscreen/Instagram

pokvarila planove mladoj glumici

BRATE NISAM MRTVA! Britni Spirs oštro reagovala na ideju o BIOGRAFSKOM FILMU: Ima poruku za roditelje koji su je DRŽALI ZAKLJUČANU

Pop kultura -

Pevačica Britni Spirs nije baš oduševljena idejom da se o njoj snimi biografski film, ili makar ne još, dok je živa, a to je nedavno i izjavila kao odgovor na predlog Mili Bobi Braun, piše Holivud reporter.

Zvezda serije "Čudnije stvari" Mili Bobi Braun nedavno je izjavila da bi volela da tumači neku stvarnu osobu, na primer Britni Spirs. Kaže da razume njenu priču, jer je odrastala prateći je i da zato veruje da bi njenu priču mogla da dočara na pravi način.

Sve ovo privuklo je pažnju Britni Spirs, koja je odmah potom na svom Instagram nalogu napisala:

- Da, znam da sam previše toga objavila ovaj tjedan na Instagramu... iako je zabavno! Sad kad dišem, imam vremena i drugačije je! Sviđa mi se ovo! - objavila je na Instagramu uz fotografiju vrata.

- Čujem da ljudi žele da prave filmove o mom životu… brate, nisam mrtva!!! - napisala je pevačica.

Bez isticanja pojedinih imena, stavovi pevačice o potencijalnoj filmskoj adaptaciji njenog života usledili su nakon reči Mili Bobi Braun koja je u intervjuu za "The Drew Barrymore Show" rekla da je Britni Spirs njena "uloga iz snova".

- Mislim da njena priča, pre svega, podseća na moju - rekla je 18-godišnja glumica poznata po ulozi u seriji "Čudnije stvari".

- Odrastanje pred očima javnosti, njeni video klipovi, intervjui s njom kad je bila mlada...Sve me podseća na mene. Ne poznajem je, ali kad pogledam njene slike, osećam se kao da bih mogla ispričati nezinu priču na pravi način - objasnila je.

Međutim, nakon što je odbacila mogućnost biografskog filma, Spirsova je odmah pomenula i svoje roditelje, Džejmija i Lin Spirs, koji su je držali pod starateljstvom preko kojeg su kontrolisali njen život punih 13 godina.

- Iako je prilično je**no jasno da bi voleli da sam mrtva - napisala je i dodala niz stikera koji kolutaju očima.

- Pretpostavljam da će moja porodica sada zaključati svoja vrata - nastavila je rečenicu.

U međuvremenu, mlada Braun sklopila je tajnu saradnju s Marajom Keri, što je i nedavno potvrdila u "The Tonight Showu" Džimija Falona, a otkrila je da je i sama već snimala pesmu s poznatom pevačicom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:12

BRITNI SPIRS REKLA DA! Pop zvezdu verio 12 godina mlađi dečko posle DRAME kroz koju je prošla! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track