LETICIJA U MALOJ, CRNOJ HALJINI! Sofisticiran izgled KRALJICE bacio sve na noge: Dokazala da možeš biti ODMERNE I S*KSI!
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

PRELEPA JE

LETICIJA U MALOJ, CRNOJ HALJINI! Sofisticiran izgled KRALJICE bacio sve na noge: Dokazala da možeš biti ODMERNE I S*KSI!

Pop kultura -

Navikli smo na fantastičan stil španske kraljice Leticije, koji godinama unazad privlači pažnju celom svetu.

I dok se kraljica uvek oblači smerno, često bira nežne i vesele boje, sada je pokazala da ume i te kako da izgleda elegantno i opasno u isto vreme. Leticija je prisustvovala ceremoniji dodele nagrada za arhitekturu, zanat i dizajn u Almeriji, na jugu Španije, a za to priliku odlučila se za autfit koji je sve bacio na kolena.

kraljica Leticija
foto: R. del Campo / Goff Photos / Profimedia

Kraljica je obukla crnu elegantnu haljinu koja otkriva ramena i doseže do tik ispod kolena. Haljina je pokazala da kraljica nema ni grama viša, a dala joj je i notu sofisticiranosti.

Umesto salonki u kojima je često vidimo, odabrala je malo drugačiji model, popularne "papuča-salonke", a kako je akcenat stavila na haljini, od nakita je ponela samo minđuše.

Kosu je podigla u punđu, a izgled je završila sa malo neutralne šminke.

(Kurir.rs)

Bonus video:

08:36

JA SAM KRALJICA ENGLESKE AKO JE NA PRAJDU BILO 10.000 LJUDI Milica Zavetnica udarila na organizatore UŽIVO PALE TEŠKE REČI (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track