SIN VOJE BRAJOVIĆA JE OPASAN FRAJER! Njegovog oca svu sve dame obožavale, a devojke sad ODLEPLJUJU ZA NJIM: Izgleda fantastično!
Foto: Ana Paunković

PRELEP JE

SIN VOJE BRAJOVIĆA JE OPASAN FRAJER! Njegovog oca svu sve dame obožavale, a devojke sad ODLEPLJUJU ZA NJIM: Izgleda fantastično!

Pop kultura -

Vukota Brajovića upao je u oči javnosti kada je u popularnom filmu "Toma" odglumio čuvenog muža Silvane Armenulić, Radmila.

On je imao kratkoročne izlete u glumačkoj karijeri, ali nije nastavio stopama svog poznatog oca, Voje Brajovića.

Na njegovim profilima na društvenim mrežama, a posebno na Instagramu, mogu se videti fotografije iz različitihe faza bavljenja modelingnom, i to je teren na kojem se najbolje snalazi.

Sudeći po tome što je često na najpoznatijim evropskim destinacijama, kao što su Rim, Pariz ili Sent Trope, reklo bi se da je Brajović kroz profesiju prilično vešto spojio "lepo i korisno".

Vukota, i njegova mlađa sestra Iskra, koja je završila glumu, deca su iz Vojinog prvog braka. Njihovu majku Ljiljanu, glumac je još u dečačkim danima upoznao u Valjevu, gde su živeli u neposrednom komšiluku.

O njegovom emotivnom životu ne zna se mnogo, ali činjenica je da je Vojin sin uvek nosio "titulu" jednog od najpoželjnijih Beograđana, a mnogi kažu da neodoljivo liči na svog poznatog oca.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:34

Voja Brajović o preuzimanju tela Dejana Mijača

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track