KONSTRAKTA DOBILA DVE GREMI NAGRADE: Srpska umetnica dobila NEVAKIDAŠNJI POKLON, pa objavom usijala mreže! Fanovi je iznenadili
Foto: ATA images

LEP GEST

KONSTRAKTA DOBILA DVE GREMI NAGRADE: Srpska umetnica dobila NEVAKIDAŠNJI POKLON, pa objavom usijala mreže! Fanovi je iznenadili

Pop kultura -

Ana Đurić Konstrakta je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa replikom prestižne Gremi nagrade koju joj je poklonila obožavateljka, a za koju su mnogi pomislili da je prava, te da je Konstrakta postala prva Srpkinja koja je nagrađena Gremijem.

Kao što je poznato, Konstrakta je postigla ogroman uspeh na ovogodišnjoj Evroviziji, kada je sa pesmom "In corpore sano" predstavila Srbiju i zauzela visoko peto mesto.

Ana Đurić Konstrakta, Konstrakta
foto: ATA images

Pesma je odmah postala hit, a Konstrakta je postala jedan od najpoznatijih izvođača u Srbiji i regionu. Konstrakta je originalnim tekstom, muzikom, ali i performansom oduševila kako našu, tako i evropsku publiku, pa i ne čudi što je bila jedan od favorita u Torinu.

Ana Đurić Konstrakta
foto: Printscreen Instagram

Srpska umetnica je nekoliko meseci kasnije bila predložena za nominacije za prestižnu Gremi nagradu, ali iako nije uspela da se izbori za nominaciju, publika i fanovi su je nagradili trofejem!

Naime, jedna od Konstraktinih obožavateljki joj je poklonila repliku čuvene statue i to u kategorijama za "najboljeg novog izvođača" i "najbolji performans", a pevačica je fotografije ovog nesvakidašnjeg poklona objavila na društvenoj mreži Instagram.

Ana Đurić Konstrakta
foto: Printscreen Instagram

Isprva, Konstraktini pratioci nisu primetili razliku između replike i originala pa su počele da se nižu čestitke, iako proglašenje pobednika nije ni na vidiku.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:06

Konstrakta peva u dvorištu Drinke

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track