STARLETA SE ZAIGRALA U FOTOŠOPU I ZGROZILA FANOVE! Pažnju privukao ovaj deo njenog TELA i to kada je njen bivši uhvaćen SA DRUGOM
Foto: Profimedia

fotografije su tu

STARLETA SE ZAIGRALA U FOTOŠOPU I ZGROZILA FANOVE! Pažnju privukao ovaj deo njenog TELA i to kada je njen bivši uhvaćen SA DRUGOM

Pop kultura -

Kim Kardašijan (41) je dobila žestoke prozivke zbog nekoliko slika i jednog videa koje je objavila na svom Instagram profilu.

Američka starleta je pozirala najpre u malenom crnom pa u bež bikiniju koji više otkriva nego što skriva. Međutim, najveću pažnju je privukao njen donji deo tela. Mnogi obožavatelji su primetili nešto čudno na fotkama - izgleda kao da ima butinu viška. Fanovi su je optužili da je koristila fotošop.

"Ona ima butinu iza butine", "Ne zna da koristi fotošop", "Što je s butinama?", "Njoj je tako dosadno", "Zašto to radiš?", pisali su joj obožavaoci.

Kim Kardašijan
foto: Printscreen/Instagram

Nakon što je Kim podelila ove fotografije sa svojih 333 miliona pratilaca, u roku od nekoliko sati od objave, privukle su više od tri miliona reakcija, ali ono što je dodatno privuklo pažnju mnogih je i tajming - ona je objavila ove seksi fotke baš u trenutku kada su paparaci uhvatili njenog bivšeg dečka, Pita Dejvidsona sa navodno novom devojkom, manekenkom Emili Ratajkovski kako se grle.

Emili Ratajkovski, Pit Dejvidson
foto: Profimedia

Naime, glumac i komičar Pit Dejvidson (28) i manekenka Emilo Ratajkovski (31) su novim fotografijama potvrdili šuškanja o tome da su zajedno. Njih dvoje viđeni su prošle nedelje kako se drže za ruke u Bruklinu. Nije dugo trebalo da krenu šuškanja o njihovom odnosu, ali tada nije bilo niti jednih dokaza - niti fotografija niti videa.

Emili Ratajkovski, Pit Dejvidson
foto: Profimedia

Međutim, ovog puta par je uhvaćen u intimnom zagrljaju, a oboje su bili u ležernom izdanju, čak su se i slično obukli. Emili je na sebi imala sivu trenieku i beli krop top koji joj je istakao ravan i zategnut stomaki i crnu jaknu, a Pit je imao istu trenerku i crnu jaknu.

Novopečeni ljubavni par uhvaćen je na ulazu jedne zgrade. Dok su hodali gledali su jedno u drugo i smeškali se, a onda su se zagrlili, naslonivši glavu jedno drugom na rame.

Pit je nakon toga snimljen za volanom u automobilu, a Emili, sva srećna, kako sama izlazi na ulicu.

- Oni su još u vrlo ranoj fazi veze, ali stvari zasad dobro idu. Stvarno se sviđaju jedno drugome - rekao je izvor za US Weekly, tako da su se mnogi zapitali da li je Kim namerno objavila svoje vrele fotke baš kada su isplivale nove informacije o njenom bivšem i Emili.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

01:49

NAŠ SLAVNI GLUMAC IGRAO U FILMU HARI POTER! U emisiji Pusti brigu otkrio malo poznate detalje o snimanju OSTAĆETE BEZ TEKSTA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track