PESMA ZA SVETSKO FUDBALSKO PRVENSTVO ULAZI U ISTORIJU: Sutra izlazi nova himna za KATAR 2022. i evo po čemu je posebna! VIDEO
Foto: Printscreen/Youtube

kreće

PESMA ZA SVETSKO FUDBALSKO PRVENSTVO ULAZI U ISTORIJU: Sutra izlazi nova himna za KATAR 2022. i evo po čemu je posebna! VIDEO

Pop kultura -

Niki Minaž, Maluma i Mirijam Fers sutra će objaviti novu himnu Svetskog fudbalskog prvenstva u Kataru pod nazivom Tukoh Taka, potvrdila je FIFA.

Niki Minaž, Keti Peri
foto: Printscreen/Youtube

Ova pesma će ući u istoriju jer je prva pesma prvenstva koja će biti otpevana na tri jezika - engleskom, španskom i arapskom. Uz pesmu će biti objavljen i spot u saradnji izdavačkih kuća Universal Arabic Music, Universal Music i Republic Records.

"Ova saradnja savršen je spoj talenata koji imaju Niki Minaž, Maluma i Mirijam Fers. Pesma govori o ujedinjenju fanova širom sveta i slavi različitost", objavio je Billbord.

Iako su mnogi fanovi oduševljeni što upravo njih troje pevaju službenu himnu, neki zameraju saradnju Niki Minaž sa Svetskim fudbalskim prvenstvom zbog diskriminirajućeg odnosa Katara prema LGBT osobama.

"Za nekoga ko ima veliku bazu fanova LGBTQ+ populacije i sa pretnjom Katara da će ugasiti bilo kakvo postojanje podrške prema zajednici, jako je uznemiravajuće videti da će Niki učiniti ovo. Nije sav novac dobar novac", jedan je od komentara na društvenim mrežama.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:30

Đurović i Bjelinić detaljno analizirali predstojeći Mundijal OVO SU PROGNOZE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track