SVET GLEDAO U RUKU LEGENDARNOG GLUMCA! Nikome nije jasno zašto Frimen nosi ovaj NEOBIČAN DETALJ: To je posledica STRAŠNE NESREĆE!
Foto: Kieran McManus / Shutterstock Editorial / Profimedia

Rukavica

SVET GLEDAO U RUKU LEGENDARNOG GLUMCA! Nikome nije jasno zašto Frimen nosi ovaj NEOBIČAN DETALJ: To je posledica STRAŠNE NESREĆE!

Pop kultura -

Morgan Frimen danas je učestvovao na ceremoniji otvaranja Svetskog fudbalskog prvenstva u Kataru, a kako je gotovo ceo svet gledao ovaj događaj, gotovo da nema osobe koja nije primetila njegovu rukavicu.

Mnoge je zanimalo koji je uzrok toga, a mediji su se prisetili da je slavni glumac 2008. godine doživeo saobraćajnu nesreću, nakon čega mu je leva ruka ostala paralizovana.

Morgan Frimen
foto: Kieran McManus / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ova ruka više nije funkcionalna, što znači da joj preti stalno oticanje. Da bi se sprečilo stvaranje otoka, Frimen nosi specijalnu rukavica za kompresiju.

- Znate li da inače pokrećemo šake po milion puta dnevno - prokomentarisao je svojevremeno glumac svoju zdravstvenu situaciju kad su ga novinari pitali o zdravstvenom stanju.

Pošto to sad nije moguće, neophodno je da rukavica vrši pritisak kako bi se krvotok i limfotok održali u dobrom stanju. Dizajnirana je rukavica u boji sličnoj njegovoj koži, ali je i dalje primetna i on je, naravno, i ne krije. U drugim prilikama, nosio je i rukavice drugačije boje.

Godinama posle nesreće, Morgan Frimen i dalje pati od fibromijalgije koja je, delom, izazvana i prelomom ramena koji je zadobio u istoj saobraćajnoj nesreći. Oskarovac je imao dosta sreće, jer se automobil tada prevrnuo nekoliko puta i onda završio u jarku.

Učešće vremešnog glumca na svečanom otvaranju u Kataru praćeno je i kritičkim komentarima. Dok mu jedni zameraju zbog kontroverznog nastupa kad je organizacija šampionata izmakla Americi, drugi mu ne opraštaju slučajeve seksualnog uznemiravanja za šta ga je optužilo više žena.

(Kurir.rs/Lepaisrećna)

Bonus video:

00:33

BURNO U EMISIJI PUSTI BRIGU! Glumac hteo da napusti emisiju, kada mu je Suzana Petričević postavila OVO PITANJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track