GLUMAČKE LEGENDE ODIGRALE ČUVENU PARTIJU ŠAHA PRE MESIJA I RONALDA: Isplivala fotografija okršaja, a komentari na mrežama pljušte
Foto: Instagram/Kristijano Ronaldo

GORE MREŽE

GLUMAČKE LEGENDE ODIGRALE ČUVENU PARTIJU ŠAHA PRE MESIJA I RONALDA: Isplivala fotografija okršaja, a komentari na mrežama pljušte

Pop kultura -

Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi, dva fudbalera koji su obeležili deceniju za nama, slikali su se za kampanju modne kuće Luj Viton igrajući šah. Ova istorijska partija koja je odigrana pred verovatno poslednji Mundijal za oba fudbalera pomirila je posvađane fanove a one koji su se tolerisali posvađala.

Fotografiju koju je napravila Eni Lebovic, objavio je na svom Tviter profilu Kristijano Ronaldo uz opis da je pobeda mentalno stanje.

Dva fudbalera vodili su ljute bitke na mečevima između Barselone i Real Madrida, a njihovi fanovi vode još ljuće na društvenim mrežama. Iako su fudbaleri uvek pokazivali poštovanje jedan prema drugom, to se ne može reći za navijače ova dva već sada legendarna fudbalera.

Kristijano Ronaldo, Lionel Mesi
foto: Profimedia

Prvi koji je shvatio koja je partija u pitanju je Peter Hajne Nilsen, dugogodišnji glavni trener Magnusa Karlsena, jednog od najboljih šahista u istoriji. Svetski šampion je komentarisao njegovu objavu i u šali napisao:

"Drugo najveće rivalstvo našeg doba imitira ono najveće."

Meč je zavšen u 40. poteza remijem. Nakamura je na Tviteru podelio partiju.

Priliku da se našale nisu propustile ni srpske mim stranice na društvenim mrežama, koje su partiju šaha između dva fudbalera uporedile sa partijom koju su odigrali Milan Todorović i Žika Pavlović u hit serijalu "Žikina dinastija".

Fotogradija je izazvala pravi haos na mrežama, jer se većina korisnika poistovetila sa scenom i istakla kako smo sve prvi radili.

Jedna od najlegendarnijih scena srpske kinematografije u kojoj prijatelji Žika i Milan igraju šah, u pomenutom serijalu nasmejala je brojne korisnike društvenih mreža a odmah su krenuli da se nižu i komentari poput:

"Što si mi pojeo topa"

"Čujem ovu sliku levo.. Što si mi pojeo topa?! Hik, nisam.."

Marija, Žikina Dinastija, Žika Pavlović, Milan, Boba, Dara, Prija Jelena
foto: YT PrintScreen

Jedan od korisnika se našalio kako je Mesi pojeo konja Ronaldu.

"Leo mu je sigurno pojeo konja"

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track