DANICA MAKSIMOVIĆ UŽIVA U DŽAKUZIJU: Glumica uskoro puni 70 godina, a njena LINIJA postidela bi i mnogo mlađe devojke! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

PRELEPA JE

DANICA MAKSIMOVIĆ UŽIVA U DŽAKUZIJU: Glumica uskoro puni 70 godina, a njena LINIJA postidela bi i mnogo mlađe devojke! (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Danica Maksimović zimski period voli da provodi na planini, inat hladnoći tera tako što se na najboli mogući način provodi u džakuziju, koji joj evidentno dosta prija.

Glumica je i ove godine odlučila da se dobro zabavi na odmoru, te da uživa u svim čarima džakuzija i lepog okruženja, a na društvenoj mreži Instagram, pokazala je koliko je to iskustvo čini srećnom.

Glumica, koja u januaru sledeće godine puni 70 godina pravi je dokaz da su godine samo broj. Ona je pozirala u opuštenom izdanju i te fotke opisala poezijom:

- Poznajem te tišine, kao kapljica eho u mraku. Zafali malo blizine, da smo isto u znaku - napisala je Danica u opisu fotografije.

Nanovija fotografija koju je glumica objavila izazvala je pregršt komentara na mrežama, a malo ko je ostao imun na besprekoran izgled glumice.

"Ludilo kako žena izgleda u svojim godinama", "Vrh", "Lutko", "Lepotica", samo su neki od komentara koji su se mogli videti ispod objave.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:17

Danica Maksimović progovorila o odnosu sa sinom Milošem: Leteće tu perje da vam kažem ja!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track