ZASENILA BONDOVE LEPOTICE: Glumica Jelena Gavrilović na zabavi kod Danijela Krejga očarala prisutne, a SVI GLEDALI U OVAJ DETALJ!
Foto: Privatna Arhiva

Ništa lepše Agent 007 video nije

ZASENILA BONDOVE LEPOTICE: Glumica Jelena Gavrilović na zabavi kod Danijela Krejga očarala prisutne, a SVI GLEDALI U OVAJ DETALJ!

Pop kultura -

Srpska glumica Jelena Gavrilović poslednjih nekoliko godina pobrala je simpatije velikog broja gledalaca koji su je zavoleli kroz mnoge uloge koje je maestralno odigrala, ali i kroz nezaboravne modne kombinacije.

1 / 6 Foto: Privatna Arhiva

Iako često glumi opasnice, Jelena je po prirodi potpuno drugačija. Blaga narav i pozitivan duh učinili su da je kolege obožavaju, a nove uloge se samo nižu.

Poznato je da Jelena ima istančan modni stil i da na njoj svaka kombinacija izgleda savršeno. Vitka linija joj dozvoljava da nosi uske pripijene haljine, koje ističu svaki deo njenog izvajanog tela.

Ona nas je nedavno iznenadila prelepom kratkom crnom haljinom sa belom mašnom, koji je maestralno istakao njenu liniju.

Glumica je juče ponovo oduševila pratioce na društvenim mrežama nakon što je podelila nove fotografije, sa putovanja u London. Gavrilovićeva je bila gost na žurci povodom 60 godišnjice pojavljivanja filma o Džejms Bondu.

Savršeno modno izdanje naše glumice Jelene Gavrilović na žurci Danijela Krejga u Lonodnu nikog nije ostavilo ravnodušnim.

Glumica je prošetala u elegatnoj toaleti, a izgled je upotpunila i upečatljivim nakitom, koji joj je davao mističnu notu, ali i privukao veliku pažnju.

Komentari ispod fotografija su se samo nizali, a muškarci su bili posebno opčinjeni njenim izgledom, te su prštale pohvale za izgled.

"Ništa lepše Agent 007 video nije", samo je jedan od komentara.

Gavrilovićevu publika može gledati u novoj seriji "Od jutra do sutra" na Prvoj televiziji, u kojoj je oživela lik Anđelke Krstić. Za javnost ona je strah i trepet, zaljubljena u svog gazdu, vlasnika televizije i s velikom tajnom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:31

IGRALA SAM PROSTITUTKU U DEČIJEM FILMU! Jelena Gavrilović otkrila: Moj debi uloga je bila PRVA DEVOJKA PORED DŽIPA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track