KAKO IZGLEDA MUŠKA MODA OVE ZIME: Šta predlažu trendseteri?
Foto: Profimedia

KAKO IZGLEDA MUŠKA MODA OVE ZIME: Šta predlažu trendseteri?

Zabava -

Muškarci vole jednostavnost, praktičnost pa tek onda da budu u trendu. Ove zime trendseteri predlažu kvalitetnu jaknu, odgovarajući parfem i bežične slušalice za komunikaciju tokom boravka napolju.

Moderan muškarac izražava svoju individualnost i stil kroz svaki komad garderobe, ali i aksesoara. On ne robuje navikama već preporuke prilagođava sebi i svojim potrebama pa zato svaki put izgleda odlično.

Koje muške jakne su „must have“ ove sezone?

Jedan od obaveznih zimskih odevnih komada su kvalitetne muške jakne i svaki muškarac ih ima u svom ormanu. Zbog toga su odličan način da se iskaže sopstveni stil i kreira savršen izgled uz pomoć klasične odeće.

Moderne muške jakne imaju klasičan kroj i neutralne boje, ali i detalje koji ih čine praktičnim i lepim. Veliki džepovi, ukrasni šnir i praktična kapuljača se podrazumevaju. Ona je idealna za vetrovito vreme, mraz i sneg, i obezbediće neophodnu toplinu uz eleganciju i stil.

Uz njih su već nekoliko sezona atraktivne i zimske klasične puferice, a naročito su popularni modeli kojima se skidaju rukavi i takve muške jakne se mogu nositi gotovo tokom cele godine.

Dakle, da bi muškarci bili moderni ne moraju da nose neprivlačnu garderobu. Sada su posebno atraktivni modeli koji se uklapaju za različite potrebe i mogu da se nose i uz elegantne odevne kombinacije, ali i uz svakodnevnu garderobu.

Creed Aventus parfem za muškarce koji žele da ostave snažan utisak

Jedan od najtraženijih parfema ove zime je Creed Aventus, voćni miris koji prija muškarcima, a žene ga obožavaju.

U osnovi je drvenkasta kombinacija mošusa, vanile i mahovine, srednju liniju čine pačuli, suva breza, ruža, a kompletan utisak zaokružuju jabuka, crna ribizla, ananas i italijanti bergamoto.

Senzualan miris koji donosi svežinu i traje satima nakon nanošenja, pogodan je i za nošenje unutra, ali je pravo uživanje kada se oseća napolju jer ostavlja suptilan miris koji ne opterećuje.

Elegantan je, savremen, osvežavajući i po malo drzak…osobine koji svaki muškarac želi da prenese drugima.

Creed Aventus je jedan od najuniverzalnijih mirisa jer odgovara i mlađim i starim osobama, i kao dnevna i kao večernja varijanta. Idealan je i kao savršen miris tokom zime pa je jedan od omiljenih parfema među muškarcima još od kako je lansiran 2010.godine.

Zašto su bežične slušalice postale neophodnost?

Mobilni telefoni su sastavni deo naše svakodnevnice i mesto sa kojeg slušamo muziku, komuniciramo sa drugim osobama i ostvarujemo vezu sa svetom.

Bežične slušalice su omogućile jednostavnu komunikaciju i dostupnost bez korišćenja telefona, na udaljenosti od nekoliko metara, sa čistim zvukom koji podržava svaki oblik komunikacije.

Male bežične slušalice „bubice“ se postavljaju u samo uho, ali imaju moćan mikrofon i podešavanje kontrole pa su mnogim muškarcima izbor tokom zime. Nose ih ispod kape i kapuljače, tokom vožnje i lako komuniciraju sa svima iako se telefon ne koristi.

Druga opcija koja je naročito popularna poslednjih godina su bežične slušalice koje najviše podsećaju na klasične, ali ne koriste kablove za povezivanje. Iako nisu praktične tokom zime, mlađi muškarci vole ovu varijantu.

Moderan muškarac ne robuje tehnologijama. Ako je potrebno da koristi telefon, koristiće ga, ali ako je moguće iskoristiti pomoć i bez ometanja uživati u danu – tu su bežične slušalice da pruže adekvatnu pomoć.

Na taj način se pruža slika savremenog muškarca koji voli savremene tehnologije i ume da ih koristi na pravi način tako da olakša svakodnevno funkcionisanje.

Muška moda je ekstravagantna, a moderni odevni komadi se lako uklapaju i prelepo izgledaju. Zimska jakna je dobar primer toga, a kada se tome pridoda i zavodljiv parfem svaki muškarac će se osetiti bolje, a to osećanje je važno jer će ga primetiti i drugi.

(Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja