LJUBIMO SE KAO TINEJDŽERI, LJUBAV NE ZNA MATEMATIKU: Pevačica o vezi s 40 godina MLAĐIM dečkom! Objavila njegovu fotku BEZ MAJICE!
Foto: TPG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

PODMLADILA SE

LJUBIMO SE KAO TINEJDŽERI, LJUBAV NE ZNA MATEMATIKU: Pevačica o vezi s 40 godina MLAĐIM dečkom! Objavila njegovu fotku BEZ MAJICE!

Pop kultura -

Američka pevačica Šer (76) priznala je da shvata da njena veza s 40 godina mlađim dečkom Aleksandrom Edvardsom (36) izgleda čudno drugima, ali je naglasila kako su oboje odrasli, te da ljubav ne poznaje matematiku.

Na svom Tviter profilu podelila je njegovu fotografiju bez majice i napisala: "Ovo drugima izgleda čudno, čak i meni, ali ljubav ne poznaje matematiku".

Takođe je otkrila da se "ljube kao tinejdžeri" nakon što je jedna obožavateljka upitala koji su njegovi najbolji kvaliteti.

"On je ljubazan, pametan, smešan i ljubimo se kao tinejdžeri", napisala je pevačica za Edvardsa, s kojim je u vezi gotovo dva meseca, nakon što ga je upoznala tokom Nedelje mode u Parizu.

Šer
foto: Profimedia

Inače, Šer se dva puta razvela i ima sina Čeza Bona (53) s pokojnim bivšim suprugom, Sonijem Bonom i Elijaha Blua Olmana (46) s pokojnim bivšim suprugom Gregom Olmanom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:26

HTELA DA SMANJI GRUDI, A ONDA JE SAZNALA OVO I ZALEDILA SE! Pevačica otkila kako je zbog jedne veće dojke otkrila STRAŠNU ISTINU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track