FATALNA BRINETA PRVI PUT U JAVNOSTI SA KARDAŠIJANKINIM BIVŠIM: Svi se čude kako OSVAJA SVETSKE LEPOTICE, a caka se krije u OVOME!
Foto: Profimedia

IZGLEDAJU SREĆNO

FATALNA BRINETA PRVI PUT U JAVNOSTI SA KARDAŠIJANKINIM BIVŠIM: Svi se čude kako OSVAJA SVETSKE LEPOTICE, a caka se krije u OVOME!

Pop kultura -

Nedeljama se šuška da su manekenka Emili Ratajkovski i komičar Pit Dejvidson u vezi, a ikako se oni o tome nisu zvanično oglašavali, javnost je ubeđena da je na scenu stupio novi par.

Kako prenosi "Page Six", oni su sinoć uživali na utakmici u Medison skver gardenu, a njihove slike na kojima se vide da su presrećni, vrlo brzo obišle su planetu.

Ranije ovog meseca primećeni su zajedno u Bruklinu, a izvor je za "US Weekly" rekao da se par zabavlja nekoliko meseci kao i da je zajedno proveo Dan zahvalnosti, prošlog četvrtka, pokazale su to fotografije sa društvenih mreža.

Pit Dejvidson ne važi za ozbiljnog frajera, ali je uspeo da smuva mnoge popularne dive današnjice, među kojima su se našle i Kim Kardašijan, Ariana Grande, Kaja Gerber i Kejt Bekinsejl, a kao odgovor na pitanje kako je to postigao nameće se njegova duhovitost.

Emili Ratajkovski
foto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

- On zasmejava Emili, i dopada mu se koliko je ona inteligentna - piše "US Weekly".

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:04

BOG TE MAZO! STENDAP KOMIČAR SRĐAN OLMAN NIJE ŠTEDEO MIRKU VASILJEVIĆ! Isprozivao glumicu u programu uživo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track