NIKO NE VIDI ŠTA SE DEŠAVA IZA ZATVORENIH VRATA: Konačno znamo šta će biti u DOKUMENTARCU Megan i Harija! Šok reči slavnog para
Foto: Printscreen Youtube

OBJAVLJEN TREJLER

NIKO NE VIDI ŠTA SE DEŠAVA IZA ZATVORENIH VRATA: Konačno znamo šta će biti u DOKUMENTARCU Megan i Harija! Šok reči slavnog para

Pop kultura -

Eksplozivan trejler za 107 miliona dolara vrednu Netflixovu dokumentarnu seriju s princem Harijem i Megan Markl u glavnim ulogama emitovan je danas, a u njemu slavni par deli izuzetno intimne fotografije, među kojima su i one na kojima vojvotkinja od Saseksa plače. U pozadini se čuje i Harijev glas koji govori: "Niko ne vidi šta se dešava iza zatvorenih vrata", samo sekund pre nego što se prikaže fotografija na kojoj Megan rukama pokriva glavu dok razgovara telefonom.

Na drugoj slici Megan sedi pored Harija na kauču, a vojvotkinja drži obe ruke na licu dok njen suprug smrknutog izgleda drži glavu nagnutu unazad.

Ostale fotografije pružaju intimnu sliku zajedničkog života para, a uključuju Megan kako ljulja svoj trudnički stomak, Harija kako svira gitaru i par kako pleše na svom venčanju.

Međutim, reklama za kontroverzni dokumentarac teško da je mogla da dođe u gore vreme za princa Vilijama i Kejt Midlton, kojima je ovo drugi dan posete SAD, a zasenjen je svađom oko događaja u Bakingemskoj palati.

Bilo kako bilo, isečak od jednog minuta i 12 sekundi počinje pitanjem producenta: "Zašto želite da napravite ovaj dokumentarac?" pre nego što se pojavi više od desetak fotografija Harija i Megan kako provode vreme zajedno, ali i s jednom slikom princa i princeze od Velsa. Zatim se čuje Harijev glas kako govori: "Niko ne vidi šta se dešava iza zatvorenih vrata", pre nego što gledaoci vide fotografiju Megan u očaju. "Morao sam da uradim sve što sam mogao da zaštitim svoju porodicu", zatim dodaje vojvoda.

Trejler konačno prelazi i na samu Megan, koja kaže: "Kada su ulozi ovako visoki, nema li smisla čuti našu priču od nas?"

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track