MUŠKARCI NISU OPREMLJENI PRAVIM ALATIMA DA BI MOGLI DA RUKUJU ŽENAMA: Slavna manekenka šokirala izjavom, evo šta je imala da kaže!
Foto: Profimedia

niko ne može da veruje

MUŠKARCI NISU OPREMLJENI PRAVIM ALATIMA DA BI MOGLI DA RUKUJU ŽENAMA: Slavna manekenka šokirala izjavom, evo šta je imala da kaže!

Pop kultura -

Supermodel Kara Delevinj u poslednje vreme se javno bavi temom intimnih odnosa i razlika između maškaraca i žena, ne samo vezano za čin (manekenka je izlazila sa pripadnicima oba pola, ali u poslednje vreme se deklariše kao kvir i rodno fluidna), već i diferencijaciji u doživljaju vrhunca.

Kara Delevinj
foto: Profimedia

Nakon što je otišla u klinku kako bi se testirala tokom doživljavanja intimnog vrhunca, glumica je nedavno progovorila i o muškoj "alatki" i tome koliko zadovoljstva zaista može da pruži ženi tokom intimnog čina. Pa tako je izjavila da muškarcima nedostaju "pravi alati" da rukuju ženom.

U prvoj epizodi svoje emisije posvećenoj intimnim odnosima, Kara je otkrila da statistike pokazuju da 95 odsto strejt muškaraca doživljava vrhunac tokom polnog čina, dok se to dešava kod samo 65 odsto strejt žena.

- Prvo što sam naučila o intimnim odnosima jeste: muškarac plus žena, pe*is plus va*ina, jednako orgazam - rekla je ona govoreći o velikoj razlici u postizanju zadovoljstva i dodala:

- Mislim da muškarci generalno nisu opremljeni pravim alatima da bi mogli da rukuju ženama, posebno u intimnom smislu.

Kara Delevinj
foto: Profimedia

Glumica jevrekla da razume da za muškarce može biti mnogo nezgodno kada im žena kaže da to "ne rade kako treba" i da moraju da bolje da slušaju šta im govori, ali bi trebalo da budu otvoreni za ovakvu situaciju.

- Da, to je ubica ega s kojim većina muškaraca ne može da se nosi - rekla je.

Kara je ranije govorila o tome koliko je snimanje ove serije promenilo život i kako joj je pomoglo da se izbori sa globalnom homofobijom.

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video:

01:18

Sprska manekenka Nada Dimitrijević završila u imigracionom centru na Tajlandu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track