SMUVAO 39 GODINA MLAĐU I SAD JE TRETIRA KAO POSLUGU: Glumac na meti KRITIKA zbog izjave o verenici koja je godište NJEGOVE ĆERKE
Foto: Profimedia

OSUĐUJU GA

SMUVAO 39 GODINA MLAĐU I SAD JE TRETIRA KAO POSLUGU: Glumac na meti KRITIKA zbog izjave o verenici koja je godište NJEGOVE ĆERKE

Pop kultura -

Dolf Lundgren verio se s 39 godina mlađom fitnes instruktorkom Emom Krokdal, ali u poslednje vreme mnogi sumnjaju u glumčeve iskrene namere prozivajući ga da mlađanu verenicu tretira kao poslugu.

Naime, 65-godišnji glumac je operisao zglob s kojim se muči još od rane mladosti. Na taj korak se odlučio ponajviše zbog verenice kako bi mogao da isprati njen tempo života. Lundgren je nedavno komentarisao da je "veoma srećan što u ovim godinama ima nekog kao što je Ema", pa je dodao kako je uz nju dobio i "pomoć i podršku koja se dugo traži".

Nažalost, ova izjava je pokrenula lavinu komentara.

"Jesi ti tražio ljubav ili pomoćnicu", "Nije ni čudo što se devojka ne smeje, kad brine o dedi", "Ne razumem zašto mlade i lepe devojke to sebi rade", "Činjenica je da je Dolf frajer, ali ovo zvuči kao da mu je trebao neko ko će mu menjati pelene kad ostari", "Ovo je zvučalo kao oglas za poslugu", samo je deo onoga što su ljudi pisali na mrežama.

Takođe, kada su se pojavile paparaco fotografije njih dvoje, mnogi su komentarisali da je Dolf u poslednjih par meseci drastično ostario, te da je sada "razlika u godinama još vidljivija i da izgleda kao da je svojoj verenici deda".

Dolf Lundgren, Ema Krokdal
foto: Be Like Water Media / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ipak, Dolfa i Emu, kao ni do sada, zluradi komentari nisu doticali. Glumac se čak jednom prilikom našalio po pitanju dece.

"Ne znam, videćemo, moram to da proverim, ipak nisam pokušavao zadnjih 20 godina, možda bi prvo trebalo uraditi neke medicinske preglede", dodao je.

Inače, Lundgren iza sebe ima dva braka. Prvi sa Peri Mom trajao je jedva godinu dana. Drugi put je sudbonosno da rekao Aneti Kviberg, sa kojom je u odnosu ostao 17 godina, te je s njom dobio dve ćerke - Gretu i Idu, koja je vršnjakinja njegove sadašnje verenice Eme.

S fitnes instruktorkom se upoznao slučajno u teretani i ona tada nije znala ko je on. Za Emu kažu i da veoma podseća na njegovu ćerku Idu. Dolf je istaknuo i da su njegove naslednice prihvatile njegovu devojku, kao i da im razlika od 39 godina ne predstavlja problem.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:45

MUŽ JOJ JE UMRO PRE 24 GODINE, A ONA I DANAS NOSI CRNINU! Ljubavna priča Vesne da Vinče KIDA DUŠU: Želela sam da UMREM ZA NJIM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track