KEJT MIDLTON S OGRLICOM PRINCEZE DAJANE: Od njene smrti NIJE VIĐENA u javnosti, a VREDNOST joj je NEZAMISLIVA! Evo koliko košta
Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

NASLEDILA OD SVEKRVE

KEJT MIDLTON S OGRLICOM PRINCEZE DAJANE: Od njene smrti NIJE VIĐENA u javnosti, a VREDNOST joj je NEZAMISLIVA! Evo koliko košta

Pop kultura -

Princeza od Velsa, Kejt Midlton oduševila je publiku u svetlozelenoj haljini i legendarnim komadom nakita pokojne princeze Dajane, kada je u petak, 2. novembra, s princem Vilijamom stigla na dodelu nagrade Earthshot 2022. u Bostonu.

Nosila je haljinu dugih rukava, s otvorenim ramenima brenda Solace London "Sabina" od 525 dolara, iznajmljenu s platforme za iznajmljivanje Hurr.

Imala je jednostavnu spuštenu frizuru koju je upotpunila blistavim minđušama i jednim od najpoznatijih komada nakita pokojne preinceze Dajane - ogrlicu sa smaragdom i dijamanatima koju je princeza Dajana često nosila (1985. čak i kao traku za glavu).

Kejt Midlton, princ Vilijam
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Svetlucava smaragdna ogrlica kraljice Meri nije viđena od smrti Dajane, a ogrlica je nastala "redizajnom smaragdne i dijamantne ogrlice koju je dobila kraljica Meri tokom Delhijskog Durbara 1911. godine", prema The Courtu.

Osim što je nosila jednu od poznatih ogrlica princeze Dajane, činilo se da je princeza Kejt iskopirala i stil svoje svekrve. Njena haljina podseća na jarkozelenu haljinu koju je Dajana nosila zajedno sa svetlucavom ogrlicom tokom državne posete Maleziji 1993. godine. Veruje se da je vrednost ogrlice veća od 15 miliona dolara.

Princeza Dajana
foto: AP

Iako princ od Velsa nije izabrao zelenu boju, izgledao je doterano u baršunastom smokingu i crnim pantalonama za svoju godišnju dodelu ekološke nagrade.

Za prvu dodelu nagrada Earthshot 2021. Midlton je nosila 10 godina staru haljinu Alexandera McQueena, koju je izvorno nosila na BAFTA događaju u Los Anđelesu nedugo nakon venčanja nje i Vilijama 2011.

Kejt Midlton
foto: Paul Edwards/The Sun / PA Images / Profimedia

Iako njena ovogodišnja odeća nije bila tako stara, princeza se držala održivog kodeksa odevanja iznajmivši je za događaj kom su prisustvovale zvezde poput Dejvida Bekama, Bili Ajliš, Kloi x Hale, Ramija Maleka i Eni Lenoks.

Page Six piše da je nagrada za životnu sredinu, koju je osmislio princ od Velsa, stigla ove godine u Boston, s milion funti (1,2 miliona dolara) dodeljuje se kreatorima ekoloških promena u kategorijama čistog vazduha, klimatskih promena, zaštite prirode, oživljavanja okeana i uklanjanja otpada.

(Kurir.rs)

Bonus video:

10:13

NIJE SAMO HALJINA KEJT MIDLTON NA VIMBLDONU KOJU JE KREIRALA SRPSKA DIZAJNERKA OČARALA SVE Imamo još jedan modni uspeh u svetu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track