INTERNET POLUDEO ZA MLADIM FUDBALEROM! Mobilni ne prestaje da mu zvoni, zapratilo ga 2.200.000 ljudi, svi kažu da je OPASAN frajer
Foto: Profimedia

već je pobedio

INTERNET POLUDEO ZA MLADIM FUDBALEROM! Mobilni ne prestaje da mu zvoni, zapratilo ga 2.200.000 ljudi, svi kažu da je OPASAN frajer

Pop kultura -

Južnokrejski reprezentativci su šokirali Portugal na Svetskom prvenstvu u Kataru, gde su ih pobedili sa 2:1 i izborili osminu finala.

Jedan fudbaler Južne Koreje posebno je privukao pažnju gledalaca prvenstva, ali nakon što je u ponedeljak dao dva gola tokom utakmice s Ganom.

Gana, Južna Koreja
foto: EPA/Abir Sultan

24-godišnji Čo Gue-sung (Cho Gue-sung) postao je toliko poznat da je morao da isključi mobilni zbog brojnih poruka i obaveštenja, piše Daily Mail.

Zbog Svetskog fudblskog prvenstva dobio je brojne obožavaoce. Pre utakmice s Ganom na Instagramu ga je pratilo samo 20.000 ljudi, ali ta brojka se veoma povećala i ga sada prati 2.2 miliona ljudi.

Mnogi ga, osim fudbalskih veština, hvale i zbog izgleda.

"Morao je malo da se odmori. Mobilni mu je vibrirao cele noći. Nije mogao da zaspi. Hteo je da se koncentriše na fudbal, ali poruke su samo dolazile i dolazile", rekao je korejski novinar Seo Junh-hvan (Seo Jung-hwan).

Snimka na kojoj Cho samo sjedi na klupi prikupila je do sada 8.1 milion pregleda na društvenim mrežama. Hit je i na TikToku, gde ga pretražuju milioni ljudi, a korejski mediji mu nakon ovoga prognoziraju brojne poslovne prilike u manekenstvu, glumi, pevanju, reklamama.

Informacije o privatnom životu ovog mladog fudbalera su nepoznate, ali šuška se da ima devojku, iako nije službeno potvrđeno.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:30

Fudbaleri Srbije sleteli iz Dohe

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track