BIO SAM PRESTRAVLJEN: Šok izjave princa Harija o Dajani u dokumentarcu od kog se TRESE kraljevska porodica! Nikad viđeni snimci
Foto: Printscreen YouTube

SAMO ŠTO NIJE IZAŠLA DOKUMENTARNA SERIJA

BIO SAM PRESTRAVLJEN: Šok izjave princa Harija o Dajani u dokumentarcu od kog se TRESE kraljevska porodica! Nikad viđeni snimci

Pop kultura -

Princ Hari i Megan Markl šokirali su javnost u prvom trejleru dokumentarne serije "Harry i Meghan", koja će uskoro biti prikazana na striming servisu Netflix, a sada je objavljen i drugi.

U novoj dramatičnoj najavi Hari tvrdi da su insajderi plasirali i podmetnuli priče o njemu i Megan, opisujući kraljevski život kao "prljavu igru", a uz snimke njegove pokojne majke princeze Dajane progovorio je i o boli koju podnose žene koje se udaju u kraljevsku porodicu.

princ Hari, Megan Markl
foto: Printscreen YouTube

Trejler otkriva i dosad neviđene snimke trudne Megan Markl, a u dokumentarcu će biti prikazani i brojni intimni trenuci bračnog para.

"Shvatila sam da te nikada neće zaštititi", govori Megan u jednominutnoj videnajavi referišući se na to da kraljevska porodica nije htela da je zaštiti od novinara, a Hari dodaje: "Bio sam prestravljen, nisam želeo da se istorija ponavlja."

"Niko ne zna celu istinu. Mi znamo celu istinu", poručuje Hari na kraju bombastičnog trejlera, koji je izazvao lavinu reakcija na Jutjubu.

Prvi trejler objavljen je na početku turneje princa Vilijama i Kejt Midlton u SAD, što su obožavatelji kraljevske porodice protumačili kao pomno isplaniran i vrlo podao potez odbeglog para.

Bliski izvori kraljevske porodice potvrdili su da je ovo objava rata, a čini se da zasad Hari i Megan dobijaju bitku.

Dokumentarac "Harry i Meghan" vredan je 88 miliona funti, a stiže na Netflix 8. decembra.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track