UZBUDLJIVO POLUFINALE MAJKI I SNAJKI! Seka htela da pomogne takmičarki, Raša vikao na nju: NE TUCI TE PEČURKE!
Foto: Kurir

majke i snajke

UZBUDLJIVO POLUFINALE MAJKI I SNAJKI! Seka htela da pomogne takmičarki, Raša vikao na nju: NE TUCI TE PEČURKE!

Pop kultura -

Danas su u emisiji Majke i Snajke varjače ukrstile polufinalistkinje iz porodice Stanojević. Podsetimo se ove porodice koja je zahvaljujući svom kulinarskom umeću dogurala čak do polufinala!

Porodica Stanojević

Jovan je rođen u Surdulici. Zanima ga IT sektor. Bavi se statistikom, logistikom i programiranjem. Voli da putuje i skoro svaki vikend mu je rezervisan za neki novi grad, selo ili planinu u Srbiji. Na sva putovanja ide sa suprugom i sinom, i kaže da im je to zajedničko vreme najdragocenije.

Danijela je rođena u Vranju. Student je Filološkog fakulteta u Nišu. Voli da čita u slobodno vreme. I njoj, kao i Jovanu, je najlepše da provodi vreme u putovanjima sa sinom. Jovan i Danijela su se upoznali preko zajedničkih prijatelja. Zajedno su već 9 godina, a u braku skoro četiri godine.

Majke i snajke
foto: Kurir Televizija

Miroslava je rođena u Vladičinom Hanu. Domaćica je. Najviše voli da kuva i gleda kulinarske emisije, i baš je ona i bila inicijator za učešće. Uživa u pravljenju i dekorisanju torti.

Majke i snajke
foto: Kurir Televizija

Majka i snajka dobile su nimalo lak zadatak da spreme Zapečene ćuftice od piletine u sosu od šampinjona sa kus-kusom. Seka je odmah prokomentarisala dužinu naziva ovog jela, zbog kojeg se kako je primetila stiče utisak da je reč o više jela. Danijela i Miroslava nisu zaboravile mnogo namirnica u nabavci zbog čega su izgubile samo 6 minuta za spremanje jela.

Majke i snajke
foto: Kurir Televizija

Seka je htela da pruži Miroslavi nesebičnu pomoć, tako što se latila varjače i promešala pečurke u tiganju. Raša je, međutim, primetio da Seka malo grublje meša, pa joj je uputio primedbu - Ne tuci te pečurke, ubi ih!

Majke i snajke
foto: Kurir Televizija

Takmičarke su opravdale svoje učešće u polufinalu tako što su od žirija dobijale sve dame desetke i devetke.

Majke i snajke
foto: Kurir Televizija

Jovan je zahvaljujući svom izoštrenom čulu ukusa pogodio ko je spremao ukusnije jelo i kvalifikovao se u kviz. U kvizu se odlično snašao i odneo kući nagradu od 10.000 dinara.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track