TREBA IM ODUZETI KRALJEVSKE TITULE! Bivši batler princeze Dajane opleo u emisiji po Hariju i Megan, a voditelj se samo smeškao!
Foto: Printscreen YouTube

nije ih štedeo

TREBA IM ODUZETI KRALJEVSKE TITULE! Bivši batler princeze Dajane opleo u emisiji po Hariju i Megan, a voditelj se samo smeškao!

Pop kultura -

Posle objavljivanja trejlera za Netfliksovu "eksplozivnu" dokumentarnu seriju u kojoj princ Hari i Megan Markl napadaju kraljevsku porodicu, par se našao na meti kritika bivšeg batlera princeze Dajane, Pola Barela.

Pol Barel
foto: Printscreen/Tviter

Tokom intervjua za TalkTV s Pirsom Morganom bivši batler je izneo svoje mišljenje o sinu princeze Dajane i njegovoj izabranici.

"Ti si kralj Čarls, šta zaboga radiš s obzirom na to da je jedno od ovo dvoje ljudi koji pokušavaju da unište sve što ti predstavljaš je i tvoj sin?" upitao je Morgan.

64-godišnji penzionisani kraljevski sluga, koji je proveo 21 godinu radeći za britansku kraljevsku porodicu, a najpoznatiji je bio kao batler princeze Dajane do njene smrti 1997., odgovorio je: "Oduzimaš im titule, da, slažem se s tobom."

"Oni ne žele da budu članovi kraljevske porodice, pa zašto bi onda imali kraljevske titule?" dodao je.

Megan i Hari producirali su i snimili dokumentarac u šest delova koji će premijeru na Netfliksu imati 8. decembra. Vojvoda i vojvotkinja od Sasksa objavili su dramatične trejlere i najavili da će "svoju istinu" reći u dokumentarcu i da pravu istinu o njihovom životu znaju samo njih dvoje.

"To je prljava igra. Žene koje se udaju u kraljevsku porodicu duboko pate. Nisam hteo da se istorija ponavi", govori princ Hari u najavi.

Megan u najavi govori da je kraljevska porodica nije zaštitila od novinara, a prikazuju se i scene iz života princeze Dajane, Harijeve majke, s kojom se Megan očigledno poistovećuje.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:11

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track