OŽENIO SI SE ŽENOM KOJU NE ŽELIŠ I PRIČAŠ OKOLO DA SI GLUP: Reakcija Jelene Đoković izazvala HAOS na mrežama! Komentari se nižu
Foto: Ana Paunković

HIT

OŽENIO SI SE ŽENOM KOJU NE ŽELIŠ I PRIČAŠ OKOLO DA SI GLUP: Reakcija Jelene Đoković izazvala HAOS na mrežama! Komentari se nižu

Pop kultura -

Jelena Đoković, supruga proslavljenog tenisera Novaka Đokovića, podelila je na Instagramu video na kome se muškarci žale na svoje žene, a lavina komentara koju je ovim izazvala ne prestaje da se niže.

Inače, mnogi uživaju slušajući savete Jelene Đoković i njena iskustva o roditeljstvu, a ovog puta privukla je pažnju nakon što je reagovala na jedan video.

Petar Vasić je naime na šaljiv način opisao pojedine muškarce koji se žale na svoje žene. On je objasnio da je svaki muškarac sam birao ženu za sebe, te ako je kritikuje i govori da je ona loša, zapravo govori da je on glup, budući da ju je sam birao.

"Ti si je izabrao. Ućuti. Ideš i pričaš da si glup zato što si izabrao ženu koju ne želiš.", rekao je Petar.

Jelena je ovaj zanimljiv video podelila na svom Instagram storiju, uz konstataciju da se slatko nasmejala, baš kao i mnogi korisnici ove društvene mreže.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:30

JELENA ĐOKOVIĆ POKAZALA KAKO UČI ĆERKU TARU ENGLESKI! Dok su mala, ko sunđer UPIJAJU! Roditelji je zatrpali komentarima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track