ŠOKANTNO! MILAN KALINIĆ ZAPROSIO KOLEGINICU ZBOG NJENOG OCA: Poljubac u predstavi mu bio povod A ONDA SE DESILO OVO (VIDEO)
Foto: kurir televizija

PUSTI BRIGU

ŠOKANTNO! MILAN KALINIĆ ZAPROSIO KOLEGINICU ZBOG NJENOG OCA: Poljubac u predstavi mu bio povod A ONDA SE DESILO OVO (VIDEO)

Pop kultura -

Gostujući u emisiji Pusti brigu sa svojom koleginicom Kalinom Kovačević, glumac i voditelj Milan Kalinić ispričao je neobičnu anegdotu kako je jednom prilikom dobio narađenje da je zaprosi.

Milan i Kalina igrali su zajedno u predstavi gde u jednoj sceni on nju poljubio.

Nakon predstave prišli su im Kalinini roditelji, glumica Ljiljana Blagojević i pisac Siniša Kovačević.

Vidno smrknuti Kovačević je tom prilikom rekao:

- Dobro je to dečko. Samo da znaš, u mojim krajevima kad poljubiš devojku moraš i da je ženiš!

Za još mnogo sličnih šaljivih i zabavnih priča koje će sa vama podeliti poznata lica pogledajte emisiju Pusti brigu na Kurir TV od 13h.

01:02

ZAŠTO JE MILAN KALINIĆ MORAO DA ZAPROSI KOLEGINICU? Njen otac mu postavio ultimatum! O čemu se radi saznajte u PUSTI BRIGU U 13h

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track