GORE DRUŠTVENE MREŽE ZBOG OBJAVE KEJT MIDLTON: Nakon skandaloznog dokumentarca Harija i Megan svi je pohvalili ZBOG OVOGA
Foto: Chris Jackson/Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

ponovo se zakuvalo

GORE DRUŠTVENE MREŽE ZBOG OBJAVE KEJT MIDLTON: Nakon skandaloznog dokumentarca Harija i Megan svi je pohvalili ZBOG OVOGA

Pop kultura -

Dokumentarac princa Harija i Megan Markl, koji je objavljen 8. decembra, na Netfliksu, prikupio je brojne reakcije, od pozitivnih do podsmeha. Kraljevski par u svom dokumentarcu iznosi svoju stranu priče - govore o svojoj ljubavi, opisuju odnose s drugim članovima kraljevske porodice, ali i odnos s medijima.

Svi su čekali da se oglasi neko iz kraljevske porodice, a juče je to učinila princeza od Velsa.

Kejt Midlton oglasila se juče na zvaničnom Tviter nalogu Kensingtonske palate, čime je najavila važno gostovanje povodom Božićnih praznika.

Princeza od Velsa obratiće se javnosti na ITV-iju na kataločki Božić, 25. decembra. Fotografija je otkrila i modno izdanje u kome će se pojaviti. U pitanju je elegantna crvena haljina ukrašena čipkastim detaljima nalik onoj koju je pre nekoliko dana nosila na diplomatskom prijemu u Bakingemskoj palati u Londonu.

Tviteraši su iskoristili ovu objavu kako bi pokrenuli novi mali rati između Kejt i Megan, u kome je princeza od Velsa ubedljivo pobedila.

- Princ Vilijam i princeza Kejt. Volim što se i dalje smeju. Američke glumice se podvrgavaju plastičnim operacijama kako bi izgledalo da se smeju bez osmeha. Ja to zovem džoker osmeh - napisala je jedna Tviterašica i evo primera diskriminacije zbog pridavanja važnosti "američkoj glumici".

- Megan Markl predstavlja sve najgore karakteristike današnjeg društva - glasi još jedna kritika o vojvotkinji od Saseksa.

- Možda najupečatljivija stvar u vezi sa novim propagandnim dokumentarcem o Megan i Hariju jeste to koliko je dosadan. To je u osnovi nekoliko sati kukanja dva ekstremno privilegovana i izuzetno bogata narcisa koji žive veoma luksuznim životom - kritikuju i Harija i hvale Kejt: "Divna žena", "Vau, princeza od Velsa izgleda zapanjujuće dobro i otmeno", "Ona je divna i spolja i kao osoba".

princ Hari, Megan Markl
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Međutim, među komentarima mogu se pronaći i oni koji su iskritikovali i Kejt Midlton.

- Dakle sada konstantno pokazuješ svoje lice jer je Megan popularnija od tebe širom sveta. Čarolija umire, monarh je u opasnosti. Doviđenja.

Na komentar da Kejt izgleda "toplo" u ovoj haljini nadovezala se opaska da je drugima za to vreme hladno kao i da ne mogu da priušte ovakvu božićnu jelku kao i da su oni samo plaćanjem grejanja obezbedili njnu luksuznu odeću.

Kejt Midlton, princ Vilijam
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Nekoliko njih se zapitalo i kako joj je uopšte do smeha, kad se drugi ljudi smrzavaju i doslovno nemaju ni za hranu.

Neki su primetili čak i to da ručka na gornjoj fioci nije dobro postavljena, što je izazvalo smeh među onima koji su ispratili ovu objavu.

Nakon objavljenog dokumentarca, koji su mnogi okarakterisali skandaloznim i beskrupuloznim, sve su glasniji i komentari da je papreno skupo venčanje Megan i Harija plaćeno novcem poreskih obveznika pa bi, kada im već toliko smeta kraljevska porodica, trebalo da vrate isti.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track