IVANA KNOL PARADIRA STADIONOM, DEKOLTE NA IZVOLTE, A SVI GLEDAJU NJENE ČIZME: Niko ih do sada nije nosio, a ona MUKU MUČI u njima!
Foto: Printscreen/Instagram

nije joj lako bilo sa njima

IVANA KNOL PARADIRA STADIONOM, DEKOLTE NA IZVOLTE, A SVI GLEDAJU NJENE ČIZME: Niko ih do sada nije nosio, a ona MUKU MUČI u njima!

Pop kultura -

Ivana Knol, navijačica Hrvatske koja je proglašena najzgodnijom i koja neprestano izaziva brojne reakcije na račun svog izgleda, ponovo se našla u centru pažnju.

Ova navijačica obožava da se oblači provokativno, zbog čega su je mnogi snimali i slikali, a najveću pažnju su pruvukli šeici, koji su je snimali i slikali. Ivana se ponovo našla u centru pažnje, ali ne zahvaljujući dekolteu, već zahvaljujući čizmama.

Ivana je na utakmicu došla sat i po ranije, a opredelila se za svetlije farmerke, top, dezenom šahovnice, kojim je istakla bujno poprsje i čizme u istom dezenu. Nekoliko puta ih je nameštala, pa ni ne čudi zašto se toliko bruji o modelu koji je izabrala.

1 / 4 Foto: Zabulon Laurent/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

S obzirom na to da se na tribinama našla u blizini jednog Meksikanca, atraktivna Hrvatica je u jednom trenutku stavila na glavu i sombrero.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:48

FUDBAL I KRIMINAL SU NEZAOBILAZNI PARTNERI! Stručnjaci obelodanili zloupotrebu FUNKCIJA u fudbalu: Dolazi do začaranog kruga!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track