MOŽDA SAM IMALA ČETIRI SPONTANA POBAČAJA! Tihana Lazović OŠTRO odgovorila na pitanja o TRUDNOĆI: Možda ne mogu da imam decu!
Foto: Nemanja Nikolić

bila je oštra

MOŽDA SAM IMALA ČETIRI SPONTANA POBAČAJA! Tihana Lazović OŠTRO odgovorila na pitanja o TRUDNOĆI: Možda ne mogu da imam decu!

Pop kultura -

Glumica Tihana Lazović u avgustu ove godine udala se za kolegu Branislava Trifunovića nakon tri godine veze, a od njihovg venčanja često dobija pitanja na temu trudnoće. Glumici se to očigledno uopšte nije dopalo, te je rešila da napiše post na tu temu na društvenoj mreži Instagram.

- Možda ne mogu da imam decu, možda ne želim imati decu, možda sam bolesna, možda pare želim da trošim na cipele a ne na pelene, možda nemam majčinski instinkt, možda silno želim, ali se bojim... Možda mi je karijera važnija, možda sam nespremna, možda ne vidim smisao, možda sam lenja, možda su mi psi draži od dece, možda sam imala četiri spontana pobačaja, možda želim da plešem do pet sati ujutro, možda ne znam šta želim.

Možda nemam para, možda patim od depresije, možda mi se moje telo sad sviđa i ne želim da budem trudna, možda ne želim da prestanem da pušim, možda ne želim da izmišljam društveno prihvatljive razloge da budem majka. Zato, od*ebite. Moje telo, moj izbor - napisala je Tihana Lazović na pomenutoj društvenoj mreži.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:35

BANE TRIFUNOVIĆ PROČITAO GOVOR MIRE BANJAC: Feđa, hvala ti što si nas pustio u svoje društvo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track