PRE TRIDESET GODINA BILI SU NAJVATRENIJI PAR: Selma i Banderas se ponovo pojavili zajedno i napravili HAOS MEĐU OBOŽAVAOCIMA
Foto: Columbia Pictures Collection / Everett / Profimedia

očarali prisutne

PRE TRIDESET GODINA BILI SU NAJVATRENIJI PAR: Selma i Banderas se ponovo pojavili zajedno i napravili HAOS MEĐU OBOŽAVAOCIMA

Pop kultura -

Selmu Hajek i Antonija Banderasa su uloge često spajale kao par, tako su 1995. godine bili nevereovatni tandem u filmu "Desperado" Roberta Rodrigeza, a nedavno su se ponovo pojavili u javnosti. Glumci su prošetali crvenim tepihom, a prisutni su ostali bez daha.

Mnogi će steći utisak da su rođeni jedno za drugo, što i nije daleko od istine. Međutim, oboje su u srećnim brakovima. Selma Hajek je u braku sa Fransoom Anrijem Pinom, a Antonio Banderas je sa Nikol Kimpel.

Ima tako tandema koji su sjajni na filmu, a koje je život privatno povezao samo kao prijatelje, zbog čega su fanovi često bili razočarani. Tako se ponovo povela velika polemika oko toga koliko su dobar par, na šta niko nije ostao imun.

Nova saradnja

Selma i Antonio ponovo su sarađivali, a ovog puta pozajmili su glasove animiiranim junacima u ostvarenju Džoela Kroforda "Puss in Boots: The Last Wish".

Selma Hajek, Antonio Banderas
foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Glumac se na premijeri pojavio u sportsko-elegantnom izdanju, dok je Salma nosila raskošnu haljinu sa svetlucavim detaljima.

Podvrgla se operacijama?

O glumici se pričalo godinama unazad osim o njenoj glumi i o njenom izgledu. U centru svega bile su njene raskošne obline odnosno najraskošniji dekolte u Holivudu (često ćete ovo poslednje čuti u pričama o meksičkoj glumici).

Selma Hajek
foto: Printscreen Youtube

Iako nema zvanične potvrde da je Salma imala plastičnu operaciju, njene "stare" footgrafije ukazuju na nešto drugo. U takve dokaze spadaju i kadrovi iz pomenutog filma "Desperado". Priroda ili nešto drugo, procenite sami.

Selma Hajek i Balensijaga skandal

Ono što je najznačnije u priči o Salmi Hajek jeste njena spona sa Balensijaga skandalom. Podsetimo, njen suprug vlasnik je multinacionalne kompanije Kering u čijem se vlasništvu nalazi i ovaj brend. Glumica se preksinoć pojavila prvi put u javnosti nakon što su se pojavile šokantne kampanje, bilo je to na proslavi 10 godina DuJour Media u Njujorku.

Selma Hajek
foto: pierresnaps / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Salma se nije oglašavala o jezivim reklamnim kampanjama sa fotografijama dece koja drže plišane torbe u obliku medvedića na kojima se nalaze sado-mazo detalji, sa slikama presude Vrhovnog suda o dečjoj pornografiji i sa knjigom kontroverznog belgijskog slikara Mikaela Boremansa poznatog i po slikama kastrirane dece.

Kampanje su ocenjene kao promocija pedofilije i eksplicitnog sadržaja. Balensijaga i njen kreativni direktor objavili su izvinjenje, dok je produkcijska kuća i scenograf sa kojima su sarađivali na reklamama dobili tužbu od ovog brenda.

Mnogi kritikuju glumicu i njenog muža zbog ćutanja o skandalu, a magazin Forbs pozvao je predstavnike Keringa da se javno izvine.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:23

SELMA HAJEK GAZI ŠESTU DECENIJU, A IZGLEDA BAR 30 GODINA MLAĐE! Nije nikad radila BOTOKS, a svako jutro pije ovaj MAGIČAN napitak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track