FUDBALER ŠETA LEPOTICU 12 GODINA STARIJU I ODBIJA DA PRIZNA 1 STVAR: Zovu je najlepšom glumicom na svetu, a njoj je BITNO samo ovo
Foto: Printscreen/Instagram

ljubavna priča

FUDBALER ŠETA LEPOTICU 12 GODINA STARIJU I ODBIJA DA PRIZNA 1 STVAR: Zovu je najlepšom glumicom na svetu, a njoj je BITNO samo ovo

Pop kultura -

Svetsko fudbalsko prvenstvo u Kataru dovelo je svetski poznate fudbalere, ali i njihove supruge i devojke u centar pažnje medija i javnosti.

Mnoštvo je tu zanimljivih ljubavnih priča, ali neki od njih se trude da detalje odnosa sačuvaju za sebe.

Achraf Hakimi, Ašraf Hakimi
foto: AP Ebrahim Noroozi

24-godišnja zvezda marokanske reprezentacije i igrač francuskog PSŽ-a Ašraf Hakimi u braku je s 12 godina starijom Hibom Abuk, za koju su strani mediji pisali da je "najlepša glumica na svetu". Par ima dvojicu sinova, a fudbaler je postao otac sa samo 22 godine.

Ašraf Hakimi
foto: Profimedia

Njegova supruga je špansko-tuniška glumica, koja ima i libijske korene, a popularnost je stekla zbog glavne uloge u televizijskoj seriji El Principe.

Par vešto pokušava da sačuva svoju privatnost, ali uoči početka Svetskog prvenstva u Kataru odlučili su da daju intervju za Vog gde su uglavnom govorili o roditeljstvu i svojoj deci.

"Neki ljudi mojih godina rade razne stvari, žive drugačije živote. Ali ja za to ne marim. Ja želim da uživam sa svojom decom i svako slobodno vreme pokušavam da provodim sa porodicom i budemn im primer", rekao je Hakimi.

Zanimljivo je da je par u ovom intervjuu odbio da odgovori na pitanje kako su se njih dvoje upoznali, a tu informaciju uopšteno nikad nisu podelili u javnosti. Hiba Abuk ovom prilikom osvrnula se na majčinstvo.

"Uvek sam majka. Čak i kada radim, kada snimam ili što god da radim, uvek sam prvo mama. Volim da provodim noći pod krovom pod kojim su i moja deca", izjavila je i dodala kako je zahvalna na svemu, prenosi Index.hr.

Inače, Ašraf Hakimi je oduševio čitav svet kada je nakon pobede nad Španijom uspeh proslavio otrčavši u zagrljaj majci koja ga je bodrila s tribina.

"Moja majka je bila čistačica, a moj otac je radio kao ulični prodavac. Bili smo skromna porodica koja se borila da preživi. Danas se svaki dan ja borim za njih. Žrtvovali su sebe za mene. Uskratili su mojoj braći mnogo toga kako bih ja uspeo", otkrio je fudbalerš pre nekoliko godina.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:43

KATAR PUN KONTROVERZI! Fudbalski sudija o nesuglasicama FIFA: Najveći sponzor je zabranjen za konzumaciju i odluka o LGBT traci!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track