NAJLEPŠI PAR SE RAZVEO JER JE NJEMU VAŽNIJI FUDBAL OD NJE: Manekenka konačno viđena u javnosti, a JEDAN DETALJ nikom nije promakao
Foto: Profimedia

BLISTA

NAJLEPŠI PAR SE RAZVEO JER JE NJEMU VAŽNIJI FUDBAL OD NJE: Manekenka konačno viđena u javnosti, a JEDAN DETALJ nikom nije promakao

Pop kultura -

Manekenka Žizel Bundšen uhvaćena je u akva parku dok se spuštala niz tobogan na zelenom čamcu na naduvavanje. U jednodelnom crnom kupaćem kostimu i sa sunčanim naočarama, Žizel je uživala sa svojom decom, a potom se i spustila niz tobogan s jednim od sinova. Čini se da je u vožnji uživala, a osmeh s lica nije skidala, iako je nedavno prošla kroz proces razvoda.

Žizel Bundšen
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Naime, manekenka se nakon 13 godina braka razvela s Tomom Brejdijem, zvezdom američkog fudbala. O njihovom razvodu šuškalo se neko vreme, a sve je bilo potvrđeno u avgustu ove godine, nakon što su se sami izjasnili na društvenim mrežama.

"Proteklih dana moja supruga i ja finalizovali smo razvod nakon 13 godina braka. Ovu odluku doneli smo prijateljski i zahvalni smo na vremenu koje smo proveli zajedno. Blagosloveni smo predivnom decom koja će nastaviti da bivaju centar našeg sveta u svakom smislu. Nastavićemo da sarađujemo kao roditelji kako bismo im osigurali svu ljubav i pažnju koju zaslužuju. Odluku da okončamo svoj brak doneli smo nakon mnogo promišljanja. To je, naravno, bilo bolno i teško, kao što je i za mnoge druge ljude širom sveta koji svakodnevno prolaze kroz isto.

Žizel Bundšen
foto: Robert O'Neil/Backgrid / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ipak, jedno drugom želimo sve najbolje u novim poglavljima svojih života koja će tek biti ispisana. Ljubazno vas molimo za privatnost i poštovanje dok prolazimo kroz ono što nas očekuje u nadolazećim danima i nedeljama", napisao je Brejdi u svojim storijima na Instagramu.

Sličnu objavu podelila je i Žizel.

Tom Brejdi, Žizel Bundšen
foto: Profimedia

"Puni zahvalnosti na vremenu koje smo proveli zajedno, Tom i ja prijateljski smo finalizovali naš razvod. Moj prioritet su uvek bili i nastaviće da budu naša deca, koju volim celim svojim srcem. Nastavićemo zajedno da ih odgajamo kako bismo im pružili ljubav, brigu i pažnju, koju i te kako zaslužuju. Odluka o razvodu nikada nije lagana, ali naši putevi su se razdvojili i dok je, naravno, teško prolaziti kroz ovakvo nešto, osećam se blagoslovenom zbog vremena koje smo proveli zajedno i Tomu želim samo sve najbolje. Ljubazno vas molim za privatnost i poštovanje tokom ovog osetljivog perioda", objavila je Bundšen.

Tom Brejdi, Žizel Bundšen
foto: Profimedia

Svi su pričali da je razvodu prethodila velika svađa zbog Brejdijevog povratka u NFL. Naime, Tom se ovog leta penzionisao kao igrač američkog fudbala, te je odlučio da pomaže ekipi samo na treninzima. Ipak, čini se da je ljubav prema tom sportu pobedila, pa se Brejdi nakon 40 dana penzije vratio u igru, što je navodno veoma naljutilo Žizel.

Podsetimo, Tom i Žizel postali su par 2006. godine, a venčali su se 2009. u Kostariki. Zajedno su dobili sina Bendžamina i ćerku Vivijan, a Brejdi s bivšom partnerkom Bridžit Mojnahan ima i još sina Džeka.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:06

IVANA KORAB OTIŠLA SA BEBOM U TERETANU! Sprska manekenka sina od malih nogu uči da trenira, podelila je URNEBESAN KLIP! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track