ZAVODIO JE ŽENE REDOM, NE ZNA KOLIKO DECE IMA, A U 93. GODINI LJUBI 33 GODINE MLAĐU: Na brak ne pristaje, a evo kako se skrasio!
Foto: Roger / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

BOGAT LJUBAVNI ŽIVOT

ZAVODIO JE ŽENE REDOM, NE ZNA KOLIKO DECE IMA, A U 93. GODINI LJUBI 33 GODINE MLAĐU: Na brak ne pristaje, a evo kako se skrasio!

Pop kultura -

Klint Istvud jedna je od najvećih holivudskih legendi, a ni u 93. godini života ne miruje.

Tokom glumačke i rediteljske karijere je zaradio 375 miliona dolara i ostavio niz kultnih filmova u nasleđe. Publika ga pamti po filmovima "Dobar, loš, zao", "Za šaku dolara", "Nepomirljivi", "Mula" i "Devojka od milion dolara".

Klint Istvud
foto: Profimedia

Nije samo izgradio bogatu, zavidnu karijeru, nego je imao i vrlo dinamičan ljubavni život, pa je tako jednom rekao da nije siguran koliko ima dece. Danas živi povučeno, radi na novim filmovima, ali se ne eksponira. Kako su pisali američki mediji, živi na ranču u Kaliforniji s 33 godine mlađom Kristinom Senderom, koju je upoznao 2014.

Bila je to ljubav na prvi pogled, a upoznali su se dok je radila kao hostesa u njegovom hotelu. Iako se smirio poslednjih 10-ak godina života, ranije je imao bogat i buran ljubavni život. Klint je ispričao istoričaru filma Ričardu Šikelu da je izgubio nevinost s prijateljicom kada je bio 14-godišnjak.

Kristina Sendera i Klint Istvud
Kristina Sendera i Klint Istvudfoto: GRAS / Backgrid USA / Profimedia

Klintu je sve bilo zanimljivije od srednje škole, zbog čega je nije završio, a podaci su o tome poverljivi. "Nije provodio mnogo vremena u srednjoj školi jer se jako dobro zabavljao drugde. Retko kad je dolazio", rekao je jedan njegov kolega.

Ipak, dolazio je dovoljno u školu da kao 19-godišnjak zavede četiri godine stariju profesorku. Ona nije dobro prihvatila što je to bila tek avantura na jednu noć, pa ga je uhodila i pretila da će se ubiti.

Klint Istvud
foto: Profimedia

Menjao je razna zanimanja, a tokom Korejskog rata su ga pozvali u vojsku. Bio je u bazi u Severnoj Kaliforniji, gde je imao romansu s ćerkom zapovednika. Nakon toga je morao u Sijetl, gde je išao bombarderskim avionom. Avion se srušio u Tihom okeanu, ali su uspeli da doplivaju tri kilometra do Kalifornije uz pomoć splava za spasavanje.

Klint se s 23 godine prvi put oženio, a njegova izabranica je bila Megi Džonson. Upoznali su se na sastanku koji su im dogovorili prijatelji, a izgovorili su sudbonosno da nakon šest meseci veze. Navodno je u isto vreme ostavio devojku koja je tada bila trudna i dala njihovo dete na usvajanje.

Klint Istvud
foto: Profimedia

S Megi je u braku dobio ćerku Alison (50) i sina Kajla (54). Razveo se 1984, a pet godina kasnije je priznao svoju ćerku Kimber (54) iz afere s plesačicom i kaskaderkom Roksanom Tunis. Naime, National Enquirer je to tada otkrio.

"Nikad nećemo znati da li je Džonson znala za dete, ali teško da nije jer su svi na setu o tome pričali. Nije moguće kriti takvu informaciju kada živiš u malom gradu, pogotovo kada je taj mali grad Holivud", napisao je svojevremeno biograf Mark Eliot.

Klint Istvud
foto: Profimedia

Klintova koleginica Marni Van Doren je tvrdila da je glumac i s njom imao aferu dok je bio u braku s Megi, a mnogi su se čudili kako mu supruga sve prašta. Ipak, glumica Barbara Eden je svojevremeno otkrila da je par imao otvoreni brak.

Gastrokritičarka Gael Grine je otkrila kako je i ona bila u vezi s Klintom otkad mu je 1970. došla na set filma "Dve mazge za sestru Saru". Ljubio je i francuskog modela Keti Regin, te brojne koleginice, među kojima je bila Ketrin Denev. Kratko se smirio, a onda je 1972. upoznao udatu glumicu Sondru Loke, s kojom je živeo dok su snimali film "The Outlaw Josey Wales".

Klint Istvud
foto: Profimedia

"Rekao mi je da nije ostalo nikakve povezanosti između njega i Megi. Priznao mi je da nikad nije bio veran jednoj ženi jer se nije zaljubio", otkrila je Sondra u svojim memoarima. Ona je za vreme romanse bila u braku s vajarom Gordonom Andersonom, koji je bio homoseksualac. Loke i Istvud su raskinuli 1989.

Na setu filma "Pink Cadillac" Klint je upoznao Franses Fišer, s kojom je počeo da živi, te su dobili ćerku Frančesku. Raskinuli su 1995. godine, a on nije čekao ni da se odseli i već je započeo vezu s voditeljkom Dinom Ruiz. Venčali su se u martu 1996.

Klint Istvud
foto: Profimedia

Istvud je tada govorio da mu se sviđa monogamija jer je pronašao "pravu ženu" za sebe, ali razveli su se u avgustu 2013. Klint je dobio i sina Skota, koji je glumac, sa stjuardesom Džejslin Rivs. S njom ima i ćerku, glumicu i scenaristkinju Ketrin Rivs.

Inače, Klint je jednom prilikom rekao da je njegova sadašnja devojka, Kristina, prva žena koja nije s njim zbog slave. Pre njega je proživela traumatično iskustvo jer je bila u braku s nasilnikom.

Uprkos tome što se obožavaju, par nikad nije poželeo da se venča. "Klint ne vidi svrhu ponovne ženidbe. Voli Kristinu, ali mu brak ne treba", ispričao je izvor blizak paru.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

03:55

BIO JE MILJENIK ŽENA I VELIKI ZAVODNIK! Zvezda Granda žario i palio scenom, NIZAO SKANDALE pa se povukao SAD JE NEPREPOZNATLJIV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track