OVO SU JEDINE FOTOGRAFIJE POKOJNE ĆERKE EVE RAS: Kruna je preminula pre 30 godina, BOL ne jenjava, a evo kako je izgledala (FOTO)
Foto: Printscreen/Pink.rs

BOL KOJA NE PROLAZI

OVO SU JEDINE FOTOGRAFIJE POKOJNE ĆERKE EVE RAS: Kruna je preminula pre 30 godina, BOL ne jenjava, a evo kako je izgledala (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Eva Ras je pre 28 godina izgubila ćerku Krunu, o kojoj veoma često priča u javnosti, ističući sve njene kvalitete i talente koje je posedovala.

Iako je prošlo skoro tri decenije, vreme koje je prošlo nije izlečilo bolne rane koje su glumici ostale na srcu.

Kada govori o svojoj pokojnoj ćerki, Eva Ras uvek voli da istakne da je Kruna bila nadarena za pisanje, slikanje i novinarstvo.

Kruna Ras
foto: Printskrin

Fotografija pokojne Krune gotovo i da nema u javnosti, mada je glumica svojevremeno objavila jednu iz perioda Kruninog detinjstva.

Osim toga, Eva je objavila fotografije koje je napravila u fotošopu, a na kojima se vidi lice njene pokojne ćerke. Uz njene fotografije napisala je i potresne reči.

Kruna Ras
foto: Printscreen Facebook

- Majke svakodnevno blagosiljaju svoju decu, kćeri moja, ja te sad mrtvu blagosiljam, biću u tvojoj blizini sve vreme dok budem živa. Letećemo preko beskraja. Nikada niko neće moći da te iščupa iz mog srca. Mogla si da dotakneš nebo svojim talentom, visprenošću i harizmom. Ali nije ti se dalo. Izabrala si krivo nebo i pogrešnu sreću, zato te sada ovde sahranjujemo. Za tugu i bol ne postoji rok trajanja, bol najjače boli kada suze usahnu. Želim da umrem i da mi je grob u tvojim očima. Neka ti je laka zemlja, kćeri moja lepa, zamišljam da si sada srećna i da ti je potpuno jasno sve što ti je planeta Zemlja dala na uvid u tvom kratkom životu - napisala je tada Eva Ras.

Kruna Ras
foto: Printscreen Facebook

Glumica Eva Ras pre nego što je izgubila ćerku Krunu, doživela je veliku tragediju, kada je izgubila muža, koji je preminuo 11 godina pre ćerke. Čoveka koji je bio njena najveća ljubav, glumica će pamtiti zauvek, a njemu se zaklela na večnu ljubav toliko jako, da se posle njega više nije udavala. Ipak, skoro četiri decenije od kada ga je izgubila glumica nije prestala da voli Radomira Stevića Rasa i da čuva uspomenu na njega i kćerku Krunu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:37

EVA RAS PONOVO ŠOKIRA: O meni predrasude imaju tupavi intelektualci A ONDA IH NABROJALA! Posle ovih reči ćete se dobro zamisliti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track