U RAT ANĐELINE I BREDA MORAO DA SE UMEŠA I FBI: Procurili NOVI DETALJI sukoba kome se ne nazire kraj! Glumica NE BIRA SREDSTVA
Foto: Profimedia

VADI TEŠKU ARTILJERIJU

U RAT ANĐELINE I BREDA MORAO DA SE UMEŠA I FBI: Procurili NOVI DETALJI sukoba kome se ne nazire kraj! Glumica NE BIRA SREDSTVA

Pop kultura -

Očigledno nema primirja u šest godina dugoj borbi između glumice Anđeline Džoli i bivšeg supruga Breda Pita, piše Daily Mail. Čini se da Džoli nastavlja da proganja Pita putem anonimne sudske tužbe, koju je istraživao FBI, a koja uključuje i navodnu svađu između dvoje bivših supružnika u privatnom avionu 2016. godine.

Pit je optužen da je svoju bivšu suprugu i njihovu decu polio crnim vinom i pivom, te da ih je napao u avionu, ali on te tvrdnje poriče. Naime, optužbe je istražio FBI, ali optužnica nije podignuta.

Bred Pit
foto: Profimedia

Detalji incidenta prvi put su isplivali u javnost u avgustu ove godine, kada su brojni mediji preneli sudski podnesak o slobodi informacija i tada se činilo kako se celoj situaciji nazire kraj. U novim pravnim dokumentima u koje je Daily Mail imao uvid, FBI je obećao da će Džoli dati dokumenta iz svoje istrage pre kraja meseca.

Prema sudskim dokumentima, tokom nedavnog sastanka, advokati anonimne "Džejn Do", ime kojim se Džoli predstavlja, tvrdili su da je ona bila sprečena u dobijanju "primerene i kvalifikovane brige i savetovanja o traumama i nasilju". Dodali su da joj je upravo to bilo potrebno kako bi dobila "pravnu zaštitu" od bivšeg supruga.

Anđelina Džoli, Šajlo Džoli-Pit
foto: Profimedia

Naime, tužba je pokrenuta nakon što je FBI u septembru 2017. objavio da neće biti podignute optužnice zbog incidenta s avionom. Advokati glumice tvrde da je specijalni agent FBI-a pripremio izjavu o razlozima zašto je određena osoba počinila zločin, a koja je predstavljena tužiteljima, ali oni su zatim odbili da nastave da se bave slučajem.

Džolin pravni tim dodaje da je objava FBI-a o zatvaranju istrage "doprinela šteti koju su pretrpeli anonimna Džejn Do i njena djeca, delegitimišući njihovo iskustvo". Takođe, spomenuto je da ih o odluci nije obavestio FBI.

Bred Pit
foto: Profimedia

Naime, Pitov tabor se ne slaže s njenim tvrdnjama, te nagoveštava da je cela tužba agresivna medijska igra njegove bivše supruge. Insistiraju na tome da su obe strane dobile izveštaj 2017. i da je Džoli sve vreme bila o svemu informisana.

Jedan od Pitovih saradnika kaže da Anđelina nije oštećena jer ima FBI-ev izveštaj već šest godina i koristila ga je u pravnim postupcima, tako da "nije oštećena". FBI je u međuvremenu rekao da će dostaviti Džoli dokumente koje je tražila "u decembru". Međutim, nije jasno šta će tačno biti u tim dokumentima, i šta će sud odlučiti da rediguje.

Anđelina Džoli
foto: Shutterstock

Podsetimo, Anđelina Džoli i Bred Pit bore se za starateljstvo nad svoje šestoro dece, 21-godišnjeg Medoksa, 19-godišnjeg Paksa, 19-godišnje Zahare, 16-godišnje Šajlo i 14-godišnjih blizanaca Vivijen i Noksa, i to još od njihovog razvoda koji se dogodio 2016. godine.

Valja spomenuti i da je par započeo romansu nakon što su zajedno glumili u filmu "Gospodin i gospođa Smit" iz 2005. godine.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

05:19

ANĐELINA DŽOLI NIJE SAMO UKLONILA DOJKE ZBOG RIZIKA OD RAKA! Dr Kovčin: Isti gen direktno je povezan s još jednim VAŽNIM ORGANOM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track