OVAJ SNIMAK ĆE PROGANJATI PRINCA HARIJA I MEGAN MARKL! Kejt se pozdravila sa Čarlsom na poseban način, evo šta je bilo sa Kamilom
Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

nezgodno

OVAJ SNIMAK ĆE PROGANJATI PRINCA HARIJA I MEGAN MARKL! Kejt se pozdravila sa Čarlsom na poseban način, evo šta je bilo sa Kamilom

Pop kultura -

Britanska kraljevska porodica prisustvovala je božićnoj službi prošle srede u Vestminsterskoj opatiji u Londonu, dan uoči prikazivanja drugog dela Netfliksove serije "Hari i Megan".

Snimak sa tog događaja prikazuje dvor nikad ujedinjeniji u javnosti.

Kejt Midlton, kralj Čarls
foto: Printscreen/Instagram

Na snimku se vidi kako se Kejt srdačno pozdravlja sa kraljem Čarlsom III, a zatim i sa kraljicom suprugom. Izrazila im je i poštovanjem protokolarnim naklonom, istim onim o kojem je Megan Markl govorila u prvom delu serije pre 10 dana, na način koji su mnogi ocenili kao nepoštovanje britanske monarhije.

Čarls se zatim pozdravio sa Vilijamom i unucima, Šarlot i Džordžom (najmlađi sin Luj Artur propustio je ovu svečanost), a onda je zabeležen i srdačan pozdrav princa od Velsa i Kamile.

Video ostavlja snažan utisak porodične sloge i sreće. Da je serija "Hari i Megan" emitovana u nekom drugom terminu, dosta pre ili posle službe, utisak bi sigurno bio malo drugačiji.

Vremenska blizina ova dva događaja sigurno su se odrazila na ponašanje članova dvora. U krajnoj liniji, njihova obaveza je bila da posle bombastičnih epizoda i najava završnice dokumentarca, pošalju poruku da je u njihovoj porodici sve u najboljem redu.

Serija je, kako smatraju stručnjaci, nanela veliku štetu ugledu britanske monarhije, kojoj slika zavađena braće (Harija i Vilijama) nikako ne odgovara.

Baš na dan kada se porodica pojavila u Vestminsterskoj opatiji, objavljen je tizer u kojem Megan odnosno njeni prijatelji i saradnici optužuju Palatu za plasiranje negativnih vesti o njima kako bi se zaštitili ostali članovi dvora od negativnog publiciteta.

Kejt Midlton, kralj Čarls
foto: Printscreen/Instagram

U momentu kada je upriličena služba, uveliko se komentarisalo o prvom delu serije u kojem su Hari i Megan rekli sledeće: da je mlađi princ za razliku od muških članova dvora birao srcem umesto da sledi šablon, da je vojvotkinja od Saseksa usled medijskog pritiska pomišljala na samoubistvo, da članovi dvora nisu želeli da reaguju na negativne natpise o njoj iako ih je Hari pitao da to učine ističući momenat rasne diskriminacije u svemu, da je on mamin sin i da je Megan veoma slična princezi Dajani koja je bila primer saosećanja i dobrote....

Jedna od poruka serije bila je i da su Megan i Hari želeli da bduu slobodni- slobodni da vole i da budu srećni.

Kejt Midlton, kralj Čarls
foto: Printscreen/Instagram

Vojvotkinja od Saseksa prisetila se i momenta kada je upoznala Kejt i Vilijama pa naglasila da je ona bila veoma ležernja za razliku od princa i princeze koji su se pridržavali protokola.

Megan Markl
foto: Printscreen

Zaključak je bio - Megan i Hari su između ostalog pobegli od strogih pravila i mesta gde nisu mogli da uživaju u životu onako kako su želeli. Glumica i princ potrudili su se da svima stave do znanja da su veoma srećni u Americi sa svojim "kežual" životnim stilom, u pravoj porodičnoj idili.

Kejt Midlton, kralj Čarls
foto: Printscreen/Instagram

Indirektan odgovor dvora, u koji se može svrstati i ovaj snimak, jeste da i oni i te kako uživaju, da su oni i te kako dovoljno opušteni i bliski iako poštuju taj "omraženii" protokol.

Kejt i Vilijam su pritom u danima pre premijere finala serije objavili božićnu čestitku, na kojoj su sa decom, a fotografijom dominira veoma ležernija atmosfera, nalik onoj koja krasi slike Megan i Harija i njihove dece.

(Kurir.rs/BlicŽena)

Bonus video:

03:11

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track