MESIJU MAJKA ZAMALO UNIŠTILA SVADBU, A PONAŠANJEM U KATARU JE MNOGE IZNENADILA: Kažu da sukob svekrve i snajke traje baš dugo!
Foto: AP

strašno

MESIJU MAJKA ZAMALO UNIŠTILA SVADBU, A PONAŠANJEM U KATARU JE MNOGE IZNENADILA: Kažu da sukob svekrve i snajke traje baš dugo!

Pop kultura -

Nekoliko trenutaka po završetku uzbudljive utakmice u kojoj je Argentina pobedila u finalu Svetskog prvenstva u Kataru, majka Lionela Mesija (35), Selija Marija Kućitini, utrčala je na teren kako bi zagrlila sina kome je još samo ovaj trofej nedostajao u njegovoj uspešnoj fudbalskoj karijeri.

Antonela Mesi
foto: AP

Selija je iznenadila sina dok se grlio sa članovima tima i ostalim igračima. Čvrsto ga je zagrlila i prestigla njegovu suprugu Antonelu Rokuco (34) i postala je prva članica porodice koja mu je čestitala. Plakala je sve vreme slavlja, a Mesi joj je uzvratio zagrljaj. Mesijeva žena je sve to gledala.

Neki su ovaj prizor posmatrali kroz prizmu navoda da Antonela i Selia nisu u dobrim odnosima. Iako su Mesi i Antonela poznati kao skladan par i njihova ljubav je započela još u ranom detinjstvu, strani mediji tvrde da se njihove porodice međusobno ne podnose.

Lionel Mesi, Antonela Mesi, Antonela Rokuco
foto: AP

Selia navodno nikada nije prihvatila i zavolela Antonelu, pa su se prema pisanju tamošnjih medija sukobile i na dan venčanja Lea i Antonele. Selija se na venčanju pojavila u beloj haljini s čipkastim rubom i izvezenim kristalimaa, u pokušaju da zaseni mladu.

U Argentini se smatra nepoštovanjem da bilo koji gost ili član porodice osim mlade nosi belu haljinu na venčanju.

Selija Kućitini
foto: Profimedia

Mesijeva tetka je potvrdila glasine o tuči u porodici koja se dogodila nekoliko sati prije venčanja. Tokom prenosa uživo na kanalu Argentina America TV nazvali su je i pitali za njenog nećaka. S gorčinom je otkrila da nije pozvana na venčanje.

Navodno nije bila pozvana jer je Antonela to zabranila, a kasnije su se pojavile i priče o tome kako Antonelina i Mesijeva strana porodice uopšte međusobno ne razgovaraju pa su za njihovo venčanje morali da skroz odvoje goste po stolovima i hotelskim spratovima - kako bi se izbegli dalji sukobi.

Prijatelj, koji je poznavao porodicu Mesi pre nego što je fudbaler postao slavan i pratio ih na njihovim prvim putovanjima u Barselonu, rekao je da su se sukobi navodno prvi put pojavili 2010. godine, pre Svetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici.

Lionel Mesi, Antonela Mesi, Antonela Rokuco
foto: AP

Selija je 2010. u jednom intervjuu komentarisala sinovu izabranicu rečima "Ko je uopšte to?" i otkrila da nema visoko mišljenje o njoj.

Naime, jedan argentinski novinar pitao je tada Mesijevu majku idu li ona i njen suprug u JAR da gledaju Mesija. Spomenuo je da je Antonela već bila tamo, a ona je izjavila: "Antonela, Antonela, ko je Antonela?" To je navodno izazvalo napetosti, ali porodica Mesi odbacila je glasine o svađi i nazvala ih "glupostima".

Podsetimo, Leo i Antonela upoznali su se kad je on imao samo pet godina, a kruže priče da je Leo s devet godina htio da mu ona postane žena i da joj je često pisao ljubavna pisma.

Lionel Mesi, Antonela Mesi, Antonela Rokuco
foto: AP

Nakon što je Argentina osvojila Svetsko prvenstvo, Antonela je ganula pratioce porodičnom fotografijom koja je nastala na terenu odmah nakon dodele pehara.

- Svetski prvaci! Ne znam ni kako da počnem. Tako smo ponosni na tebe. Hvala ti što si nas naučio da nikada ne odustajemo, da moramo da se borimo do kraja. Ti si svetski prvak, a mi najbolje znamo koliko si trpeo i koliko si ovo želeo da postigneš Idemo, Argentina - napisala je Antonela uz fotografije na kojima pozira sa slavnim suprugom i njihovim sinovima.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:43

KATAR PUN KONTROVERZI! Fudbalski sudija o nesuglasicama FIFA: Najveći sponzor je zabranjen za konzumaciju i odluka o LGBT traci!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track