SLIKA GOVORI VIŠE OD REČI: Bred Pit proslavio rođendan s 30 godina MLAĐOM IZABRANICOM! Ostavila muža, pa ušla u vezu s njim (FOTO)
Foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

NAPUNIO 59

SLIKA GOVORI VIŠE OD REČI: Bred Pit proslavio rođendan s 30 godina MLAĐOM IZABRANICOM! Ostavila muža, pa ušla u vezu s njim (FOTO)

Pop kultura -

Miljenik žena širom sveta, Bred Pit, ovih dana je u Holivudu slavio svoj 59. rođendan, a društvo je slavnom oskarovcu pravila njegova nova navodna ljubav, Ines de Ramon.

Pit i 29-godišnja dizajnerka nakita, koja se u aprilu ove godine razvela od glumca Pola Veslija, viđeni su na proslavi njegovog rođendana u jednom restoranu u Holivudu, a osmesi na njihovim licima odavali su utisak da im je jako lepo zajedno.

Pre nekoliko dana viđeni su na jednoj zabavi u Los Anđelesu kako razmenjuju nežnosti u javnosti, a pritom su se zagrljeni i opušteni družili s okupljenima.

Prva šuškanja o njihovoj navodnoj vezi pojavila su se prošlog meseca, kada su viđeni kako se drže za ruke na Bonovom koncertu u Los Anđelesu. Tada su bili u društvu Sindi Kraford, Randea Gerbera i Šona Pena.

"Bredu se Ines zaista sviđa. Upoznao ih je zajednički prijatelj, a ona je jako draga. Slatka je, zabavna, puna energije. Ima predivnu ličnost. Bred uživa da provodi vreme s njom", rekao je izvor blizak glumcu za People.

Pit, koji ima šestoro dece s Anđelinom Džoli, i dalje vodi brakorazvodnu parnicu koja traje još od 2019. godine, a nedavno su ga strani mediji povezivali s manekenkom Emili Ratajkovski.

(Kurir.rs)

Bonus video:

18:07

Od vojnika Armije BiH preko narkomana do pokajnika ŠTUKAN: Bred Pit i Andželina Džoli su mi DALI IDEJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track