MONIKA BELUČI U 6. DECENIJI BEZ BRUSHALTERA! Na bradavicama samo ŠLJOKICE: Glumica pokazala da je prava DAMA i kad otkrije TELO!
Foto: Profimedia

PRELEPA JE

MONIKA BELUČI U 6. DECENIJI BEZ BRUSHALTERA! Na bradavicama samo ŠLJOKICE: Glumica pokazala da je prava DAMA i kad otkrije TELO!

Pop kultura -

Monika Beluči krasi januarsku naslovnicu popularnog nemačkog magazina "Madame", a ta slika napravila je prilično spektakularnu zavšnicu 2022. godine.

Italijanska diva, koja je i danas apsolutno prelepa, pozirala je u crnim pantalonama, modelu dubokog struka koji izdužuje figuru. Osim toga, Monika je obukla potpuno prozirnu i svetlucavu bluzu, ali bez grudnjaka. Bradavice su prekrivene sa nekoliko šljokica, ali ovo izdanje dobilo je mnogo pozitivnih komentara. "Nema brushalter, a opet je otmena", "Kakva žena", "Tako se to radi", "Lepotica svih vremena", "Kakva završnica godine", glase samo neki od komentara na mrežama.

- Postoji toliko žena koje se osećaju slobodnim da stare na drugačiji način. Postoji mnogo različitih trenutaka u životu. Kada ste veoma mladi, imate ono što u Francuskoj zovu 'la beauté du diable', odnosno đavolju lepotu, lepotu biološkog trenutka u životu. Ali, život ide dalje. Spoljašnjost stari i moramo da se nosimo sa tim. Ne možemo ništa da uradimo. U isto vreme imamo sreće, jer ako ostarimo, znači da smo imali sreću da dugo živimo. Kako telo propada, duša raste - rekla je Monika svojevremeno.

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video:

03:12

POZNATA GLUMICA ŠOKIRALA U SCENIRANJU: Mnogim producentima ne bih dala da prodaju na pijaci, estradu bih odvojila od umetnosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track