IVA ŠTRLJIĆ OTVORENO O ODNOSU SA OCEM: Glumica se prisetila detinjstva, teških momenata i koliko su joj značili SLAVNI RODITELJI
Foto: Sonja Spasić

da li znate iz koje porodice potiče?

IVA ŠTRLJIĆ OTVORENO O ODNOSU SA OCEM: Glumica se prisetila detinjstva, teških momenata i koliko su joj značili SLAVNI RODITELJI

Pop kultura -

Popularna glumica Iva Štrljić dolazi iz umetničke porodice, od oca Milana, poznatog jugoslovenskog glumca i majke Slavice balerine. Njih dvoje su se razveli dok je Iva bila izuzetno mlada, a ona je u intervjuu za Story otkrila kakve uspomene je vezuju za detinjstvo i odrastanje.

Iva Štrljić, moda
foto: Kurir TV

Malo pre izbijanja rata na prostorima bivše Jugoslavije, Milan se od prve supruge, a Ivine majke balerine Slavice, sa kojom ima i sina Luku razveo, u Hrvatskoj upoznao drugu ženu fizioterapeutkinju Dašu i sa njom dobio sina Frana.

Glumica je poznata po tome da vešto skriva svoj privatni život, a ovog puta otkrila je kakav je njen odnos sa ocem Milanom. U javnosti se često spekulisalo da su u lošim odnosima, a zapravo se zasniva na čistoj ljubavi.

Milan Štrljić
foto: PRVA Tv ALeksandad Krstović

- Kada sam bila mala mislila sam da je strašna stvar reći da ti neko nedostaje. Danas znam da nije tako jer mogu da vam nedostaju samo oni koje volite. Ovo kažem zato što znam da ima mnogo očeva koji nedostaju i koji nikada neće priznati da i njima to nedostajanje teško pada. Dešavalo mi se da mediji hoće naš odnos da prikažu kao svađu, kao nerazgovaranje, što nije tačno, a ja ću svog oca uvek da branim. Čak i onda kada to nije zaslužio - ispričala je Iva za Story i potvrdila da su u dobrim odnosima.

Glumica se prisetila i svog odrastanja, koje iako je bila okružena ljubavlju ostavilo i loše momente u sećanju. Njeni roditelji odlučili su da stave tačku na svoj brak, što je mladu Ivu potpuno uzdrmal, te je postala potpuno druga osoba.

Iva Štrljić
foto: Printskrin/Instagram

- Najteskobniji period je bio kraj osnovne škole. Moji roditelji su se tada razvodili, bio je rat, prvi put sam tada osetila šta znači ona tuga kojoj ništa ne možeš. Mislim da je tih godina u mene uronio neki strah od završetaka koji i danas bledunjavo tinja. Tada mi je bilo jasno da ljubav ne traje zauvek, da odjednom može da izmeni oblik do neprepoznatljivosti, da ljudi koje voliš odlaze ma koliko bio vezan za njih i više ti se nikada ne vraćaju. Posle toga ja nisam bila ona ista devojčica - priznala je glumica.

Nije retkost da deca krenu stopama roditelja, a mnogi tvrde da im je to lakši put ka uspehu. Međutim, popularana glumica ispričala je da to zapravo i nije tako i da je sama krčila put ka slavi.

Gorki List, Iva Štrljić
foto: Nemanja Nikolić

- Moj put nije bio običan i ne može tako lako da se poredi sa putevima ostalih čiji su roditelji poznati. Odrasla sam u umetničkoj porodici, ali sam sama koračala, nisam imala olakšice, niko me nije angažovao zato što su mama i tata zvali za mene, već sam se borila sama, izložena neprijatnostima. Dosta sam vremena provela osećajući se usamljeno unutar te borbe za sebe, a sve što sam želela bila je podrška, saznanje da će za mene neko biti tu - objasnila je Štrljić.

(Kurir.rs/Story)

Bonus video:

01:32

IVA ŠTRLJIĆ S NIKAD BRUTALNIJIM DEKOLTEOM: Da mogu, i u teretanu bih išla ovako! BEZ OVOG DETALJA NE MOGU DA IZAĐEM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track