MAJKA ENRIKEA IGLESIJASA PLENI IZGLEDOM U 71. GODINI: Iza sebe ima turbulentan ljubavni život, A ZBOG OVOGA JE ŽIVELA U SRBIJI
Foto: profimedia

prava lepotica

MAJKA ENRIKEA IGLESIJASA PLENI IZGLEDOM U 71. GODINI: Iza sebe ima turbulentan ljubavni život, A ZBOG OVOGA JE ŽIVELA U SRBIJI

Pop kultura -

Majka čuvenog pevača Enrikea Iglesijasa, Izabela, pojavila se nedavno na venčanju prijateljice i stilistkinje Kristine Rejes u Madridu, na kome je sve prisutne ostavila bez daha. Plenila je lepotom i stilom. Izabel se pojavila sa ćerkom Tamarom Falko koju često u medijima zovu španska Kim Kardašijan.

Za ovu priliku Izabel je odabrala komplet ljubičaste boje, dok je njena naslednica odabrala modno izdanje šarenog dezena koje nije ništa manje efektno.

Izabel Prejsler
foto: Jose Velasco / ContactoPhoto / Profimedia

Izabel je ćerku Tamaru Falko Falko dobila sa Karlsom Falkom, markizom od Grinjona. Sa bivšim partnerom Migelom Bojerom ima ćerku Anu, dok je u braku sa slavnim pevačem Hulijom Iglesijasom dobila troje dece, ćerku i dvojicu sinova među kojima je i Enrike Iglesijas.

Enrike Iglesijas
foto: Profimedia

Ljubavni život

Čini se da se sreća baš i ne slaže sa lepoticama, a ovo je priča koju promoviše život Izabel Prajsler, bivše supruge Hulija Iglezesa. Izabel je rođena 18. februara 1951. u Manili, glavnom gradu Filipina, a radila je kao model i TV voditeljka.

Izabel je živela normalnim životom sve dok njenog tasta (dr Hulija Iglesijasa Boga) nije kidnapovala ETA banda. Enrike i njegov brat (Hulio Iglesijas mlađi) poslati su tada u Majami, SAD. Te su godinu dana živeli i u Beogradu. Od supruga se razvela 1979. godine. Kasnije je nastavila da studira poslovnu administraciju na Univerzitetu u Majamiju.

Nakon odvajanja od dece i muža, Izabel se ponovo udala za Karlosa Falka, petog markiza od Grenona, poznatog španskog biznismena koji je umro pre nekog vremena od posledica korona virusa. Ali ovaj brak nije potrajao i razdvojili su se nakon pet godina.

Izabel se nakon toga udala za Migela Boiera. On je ekonomista, političar i društvena zvezda iz Španije, bio je član Španske socijalističke radničke partije, bili su u braku sve do njegove smrti.

Kasnije je Izabel imala romantičnu vezu sa prvim markizom od Vargasa Ljose, poznatijim kao Mario Vargas Ljosa, peruanskim piscem, političarem, novinarom i univerzitetskim profesorom.

Vargas Ljosa se smatra jednim od najznačajnijih latinoameričkih romanopisaca i novinara i jednim od vodećih pisaca svoje generacije. Neki kritičari smatraju da ima globalni uticaj i širu međunarodnu publiku od bilo kog drugog pisca latinoameričkog književnog procvata. Dobitnik je Nobelove nagrade za književnost 2010 godine.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:33

DE VINČA O NEREALNIM OČEKIVANJIMA DEVOJAKA! Obrazložila da je Miss Srbije uzor celoj naciji: Nama ne treba fiksirana lepota!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja