SKINULA SE CEPTEROVA NASLEDNICA: Na njoj samo CRNA MREŽICA, a ispod S*KSI donji veš! Od pogleda na njenu POZADINU svima se VRTI!
Foto: Printscreen/Instagram

Izazovno

SKINULA SE CEPTEROVA NASLEDNICA: Na njoj samo CRNA MREŽICA, a ispod S*KSI donji veš! Od pogleda na njenu POZADINU svima se VRTI!

Pop kultura -

Ema Cepter ćerka je multimilionera Filipa Ceptera, koja je veoma aktivna na društvenim mrežama, posebno na Instagramu.

Njene objave uvek prolaze zapaženo, s obzirom na njihov provokativan sadržaj. Osim što objavljuje fotografije i snimke na kojima neretko pozira golišava, često se na njenom Instagram profilu nađu i prizori s luksuznih i egzotičnih destinacija.

Poslednja u nizu provokativna objava Eme Cepter izazvala je pravu buru na mrežama.

Ema je naime pozirala u crnoj mrežastoj haljini ispod koje se vidi donji veš u istoj boji, a ispod objave su se samo nizali komentari.

"Seksi", "Obožavam tvoj stil", "O, moj bože, šta je ovo", samo su neki od komentara.

Inače, mlada Ema studira u Londonu, a njeni roditelji su multimilioneri i veliki igrači u svetu krupnog biznisa - bračni par Janković iz Srbije, koji su sami stekli ogromno bogatstvo osnovavši nadaleko poznatu kompaniju Cepter (Zepter), čiji su naziv uzeli kao svoje prezime.

Zanimljivo je i da je vila na Dedinju koja je u vlasništvu njenih roditelja dobila ime po njoj, a Filip i Madlena svojevremeno su, davne 2000. objavili na najlepši mogući način vest da je malena Ema postala član njihove porodice.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:56

MITROVIĆ, CEPTER, DŽAJA: Zemunci od otmica uzeli 20 MILIONA EVRA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track